Losse thee bestellen? Dan zit je hier goed!
Welke losse thee drink jij het liefst?

Ben jij ook zo gek op een lekkere kop losse thee, even een lekker moment voor je zelf! En wil je losse thee bestellen van écht goede kwaliteit? Want dit proef je gegarandeerd terug in jouw kopje!

Heerlijke losse thee van pure kwaliteit! Van groene tot witte tot bijzondere kruidenthee

Goede accessoires dragen bij aan het lekkerste thee moment! Van filter tot mooi glas tot de leukste blikken.

Een hart onder de riem, een jarige, een zieke, een thee cadeau doet het altijd goed. 

Helemaal fan van losse thee? Of wil je juist beginnen met losse thee ontdekken? Dan is het thee abonnement ideaal!

Het heerlijke theehoekje

Pure kwaliteit

Dat zie je, dat proefje!

Hier bij ” het Heerlijke thee hoekje” vind je de lekkerste losse thee en de leukste accessoires. Met mijn thee sta ik voor pure kwaliteit. Ik weet exact waar de thee vandaan komt , vanuit de theeplantage zit hier alleen onze leverancier nog tussen, verpakken en blenden zelf de losse thee. Waardoor vers en puur ook echt vers en puur is. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor je dus echt weet wat je koopt en drinkt! Bovendien is er een puur biologische theelijn, de leverancier heeft hier het SKAL certificaat voor. Losse thee bestellen maar dan écht lekker, doe je bij Ingrid’s Heerlijke Thee.

Als jij kiest voor losse thee kopen, koop je kwaliteit, je koopt een beleving en dat merk je vanaf het moment dat je besteld, tot het moment dat je kopje leeg is. 

Wil jij je regelmatig laten verrassen en elke keer weer een lekker moment voor jezelf hebben? Kijk dan eens bij de Heerlijke Thee Abonnementen. Verschillende mogelijkheden, altijd een verrassing en geen enkele verplichting!

Naast thee bied ik ook goede koffiebonen  aan, vers gebrand door mijn eigen leverancier. Heerlijke thee bestellen én de lekkerste vers gebrande koffiebonen, allemaal op 1 adres! Betrouwbaar, eenvoudig bestellen en betalen via iDeal, en ook nog eens snel in huis. Zo wordt koffie of thee bestellen een (thee) eitje!

Nieuwste producten voor jou!

Losse thee van pure ingrediënten. Dit proef je direct terug in jouw kopje. Bij “Het Heerlijke theehoekje” zijn verschillende smaken losse thee te verkrijgen. Van een basis groene thee tot een bijzondere tulsi thee. Voor elke moment, elke wens en elke smaak een passende thee. 

“Het Heerlijke thee-hoekje” staat voor kwaliteit, puur, eerlijk en een echte beleving. Jouw product wordt met de grootste zorg klaar gemaakt. “Het Heerlijke theehoekje” is een jong bedrijf en voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van het pure assortiment. Losse thee bestellen voor de zaak of uw onderneming? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden op maat. 

Ben jij in voor elke keer een andere smaak en laat je je graag verrassen? Kijk dan eens bij de Heerlijke Thee Abonnementen

koffie en thee, theeliefhebber, koffiegenieter, verse koffiebonen, losse thee, theedrinker, koffiedrinker
Het gezicht achter "Het heerlijke thee hoekje", theenerd, koffieliefhebber en gek op de leukste accessoires. Hoe en waarom ik met de verkoop van losse thee ben begonnen, lees je hier!