V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Heb je vragen?

Neem contact op met Ingrid

dat vind ze leuk!

Bosch Bruiststraat 1                            7711JA Nieuwleusen

06-34634301
info@heerlijkethee.nl

KVK: 60311037
BTW: NL001415350B60

Veelgestelde vragen

Het heerlijke Theehoekje is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 10-03-2021 is Het heerlijke Theehoekje door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Het heerlijke Theehoekje voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Zo weet je zeker dat je online thee bestellen veilig & eenvoudig kunt doen. 

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Het heerlijke Theehoekje onderstreept. Online thee bestellen doe je dan ook veilig & vertrouwd. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Het heerlijke Theehoekje te kopen. Online thee bestellen? Hier zit je goed. 

Winkelwagen
Scroll naar boven