V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Hoe maak je een glazen theepot met filter schoon?

    losse thee , losse thee kopen , glazen theepot met filter , glazen theepot , theefilter , kruidenthee , gezonde thee , heerlijke thee , thee kopen

    En dan ben je aan het genieten van je heerlijke losse thee, uit je glazen theepot met filter. Of glazen theepot met warmhouder? 

    Je geniet van jouw heerlijke thee momenten en zet graag een glazen theepot vol met jouw favoriete thee. Met het mooiste filter maak je er echt een moment van jezelf voor! Maar hoe vaker jij die heerlijke theemomenten neemt, hoe doffer jouw glazen theepot wordt en hoe bruiner je prachtige rvs filter aan het worden is.

    Al doet deze aanslag helemaal niets af aan de smaak van de goede losse thee, het maakt je moment wel net even wat minder stralend vind je ook niet? Zo’n mooie glazen theepot hoort je toch echt toe te glimmen!

    En wat denk je van je prachtige thee glas en het mooie rvs filter, die doffe aanslag die maakt het net even wat minder leuk vind ik altijd.

    En dat is dan vanaf nu ook verleden tijd! Drink jij dagelijks een pot vol heerlijke thee? En gebruik je dus ook dagelijks je glas en je filter? Dan geef ik je hierbij een aantal handige tips waardoor je langer van je glimmende pot en je stralende filter blijft genieten. En omdat ik voorstander ben van natuurlijk, houd ik de tips ook zo clean mogelijk. Is je huidige glazen theepot met filter niet meer te redden? Bestel hier dan snel een nieuwe!

    Natuurazijn voor je glazen theepot

    Zet een heerlijke kop thee voor jezelf en ga aan de slag.

    Meng 2 delen natuurlijk azijn met 1 deel water en vul hier je glazen theepot mee. Het water mag warm zijn, dat werkt net even wat prettiger.

    Drink ondertussen je heerlijke kop thee in rust op en laat de azijn zijn werk doen.

    Na ongeveer een half uurtje kun je je glazen theepot onder handen nemen. Borstel de binnenkant met een afwaskwast of een sponsje schoon. Je zult merken dat de thee aanslag er nu heel makkelijk afgaat en de glans weer terug komt.

    Even een aantal keren goed naspoelen en jij geniet weer volop van je stralende theepot.

    Losse theefilter schoonmaken

    En natuurlijk heb je dan nog je prachtige RVS thee filter.

    Ik ben van het gemak, jij vast ook 😉

    Terwijl je je theepot vult met azijn/water leg je je theefilter op de bodem van de glazen theepot.

    Deze laat je eenvoudig meeweken en na ongeveer een half uur kun je je theefilter ook even goed afborstelen en afspoelen. Ook hier is de aanslag dan weer vanaf, hij glimt weer als ooit te voren.

    Theeglas

    En het laat zich al raden, ook het theeglas of je theemok kun je op exact dezelfde manier ontdoen van de bruinige thee aanslag.

    Liever geen azijn

    Werkt de azijn voor jou nou niet goed genoeg, of je vind azijn niet prettig werken?

    Dan kun je ook kiezen voor een mengsel van soda en water.

    Het werkt eigenlijk hetzelfde als met azijn.

    Meng een flinke schep soda met heet water, vul hier je glazen theepot of glas mee, een poosje laten weken, goed afspoelen en weer genieten van je mooie spullen!

    En met het theefilter werkt dat werkt helemaal goed als je eerst een stukje aluminium folie onderin je bakje legt met de doffe kant naar boven, hier het filter op legt en dan soda er over strooit, heet water erop, even laten weken en dan goed afwassen. Ook hier, stralend resultaat gegarandeerd.

    Welke tip ga jij toepassen?

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven