V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

eerlijke & puUR

Heerlijke Thee Abonnement

27.5099.99

Laat je elke keer weer verrassen met nieuwe smaken losse thee of kruiden thee, passend bij het seizoen. Met dit Heerlijke Thee Abonnement ben jij elke maand voorzien van de heerlijkste losse thee!

SKU N/A Categorieën ,

Het heerlijke thee abonnement

Thee is zoveel meer dan het warme drankje in je kopje, dat roep ik heel vaak. En ik heb dat ook echt zelf zo ervaren.

Maar hoe breng je dit nu over, hoe kan ik jou  de kracht van een warme kop thee laten ontdekken en ook echt ervaren?

Juist, door het jou regelmatig te drinken! En hoe fijn is het als jij dan niet na hoeft te denken over het kopen van nieuwe thee maar dat dat gewoon voor jou gedaan wordt. Vol liefde, positiviteit en een dot kennis!

Ben jij vaak zoekende naar welke smaak losse thee je nu graag wilt? En beland je daardoor eigenlijk altijd weer op dezelfde smaken? Wil je nu wel eens nieuwe smaken ontdekken maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij ontdekken wat ik nou bedoel met de kracht van een warme kop thee?

Met het heerlijke theeabonnement ben je van deze zoektocht af en ontdek je elke maand weer de allerlekkerste biologische losse thee en/of heerlijke biologische kruidenmelanges. Passend bij het seizoen. Elke maand maak ik een blend van de maand, uit de lijn Blends by Ingrid. Dit is altijd een nieuwe blend en krijg je als abonnements houder dus als eerste te proeven!

Dit bijzondere thee abonnement valt elke eerste week van de maand als vanzelf op je deurmat. Nadat ik met grote zorg en liefde de soorten thee heb uitgekozen die die maand exact bij het moment en het seizoen passen.

Door deze manier van het samenstellen van de theesoorten ontdek jij namelijk echt op een fijne manier de kracht van thee.

Je krijgt 2 x 25 gram van de fijnste biologische losse thee of kruidenmelanges. Dit is genoeg voor bijna 30 koppen thee. Om echt alles uit de thee te halen, ontvang je elke maand wat leuke tips die je direct kunt toepassen en die bijdragen aan een echt waardevol theemoment voor jezelf.

Je hebt bij het abonnement de keuze uit verschillende termijn:

3 maanden – ervaar de kracht van het seizoen

6 maanden – ervaar de kracht van de warme thee

12 maanden – Versterk je (emotioneel) welzijn

.Wat past bij jou en wat wil jij met deze heerlijke thee bereiken?

Het abonnement stopt automatisch nadat de door jou afgesloten periode is afgelopen.

 

 

Gewicht 0.15 kg
Kies je abonnement

De kracht van thee (6 mnd), Proef de seizoenen (3 mnd), Versterk je (emotionele) welzijn (12 mnd)

eerlijke & pure thee

Ook lekker!

natuurlijk bij het heerlijke theehoekje.

Winkelwagen
Scroll naar boven