V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Helpt thee tegen stress & angst | Fabels & feiten

    Het zijn bijzondere tijden, lieve theeleut, vind je ook niet?

    Het lijkt wel steeds drukker te worden en men lijkt wel steeds meer te moeten en te willen. En steeds vaker zie ik mensen aan zichzelf voorbij lopen. Zo naar om te zien soms, vooral omdat ik het zelf herken. Maar gelukkig daar stappen in gezet heb.

    Als je regelmatig mijn blogs leest, of mij volgt op social media dan weet je dat ik het vaker zeg, thee is echt mijn rust moment. Het is opladen, het is bijkomen, het is verstillen, het is ontspannen, het is genieten. En wanneer je dan een thee drinkt die ook nog de kruiden bevat die kunnen ondersteunen op een specifiek stuk, dan haal je alles uit jouw thee moment.

    En merk jij dat je je wel herkend in bovenstaande zin? Dat men steeds meer lijkt te moeten en te willen? Triggert dat wat bij jou? Dan wil ik je uitdagen om hier mee aan de slag te gaan. Met pure losse thee.

    Wat is jouw favoriete losse thee?

    Wat is jouw favoriete losse thee? Misschien heb je wel meer favorieten, maar kier er eens 1 voor jezelf uit

    En plan dan nu een moment van rust in, in je drukke dag. En word je nu overvallen door allerlei mitsen en maren en voel je heel hard, wat is dit nu weer? En ik heb het druk, ik wil gewoon even thee drinken.

    Dan juist wil ik je vragen om onderstaande stappen echt eens toe te passen. niet 1 x, niet 2 x maar doe het eens een week lang en laat me dan eens weten of er wat veranderd is.

    Thee tegen stress, stop de ratrace van de dag

    Oke, wat bedoel ik nu precies?

    Stop de stress, stop de ratrace van de dag, stop het vliegen en haasten en luister even echt naar jezelf. Wat zou je nu echt willen, wat is er echt nodig om die stress even niet meer te voelen? Thee tegen stress & angst, het helpt echt!

    Juist, even stil staan, even echt aandacht en tijd voor jezelf. Oprecht, in rust.

    Aan de slag…. Kies je favoriete losse thee, ik kan bv heel erg genieten van een de vrij ademen thee. Die past ook echt wel in deze tijd. Vervolgens neem je je echt oprecht voor om even niets te moeten maar oprecht te genieten van jouw favoriete thee

    Maak de thee volgens de gebruiksaanwijzing.

    Pak een mooi glas en maak het jezelf gemakkelijk in jouw favoriete stoel. Zet bijvoorbeeld eens een lekker muziekje op en steek een mooie kaars aan of vul jouw diffuser met een super lekkere geur.

    Haal adem en neem een slok van de heerlijke losse thee. Voel de warmte door je lichaam stromen en met die warmte voel je de ontspanning door je lichaam gaan. Je spieren reageren, je ademhaling wordt rustiger met elke slok die je neemt. En als je glas leeg is , Blijf dan nog even lekker ontspannen zitten en besef dat je net 5 minuten voor jezelf hebt genomen, 5 minuten aan ontspanning hebt gedaan en 5 minuten genoten van een kop heerlijke losse thee.

    Wat is nu 5 minuten en dat een week lang. Alles bij elkaar ‘kost’ dit je 35 minuten zitten en 3 minuten voorbereiden. Een week heeft 10.080 minuten.

    Vertel….wat deed dit thee moment met jou? Thee tegen stress, heeft het jou geholpen? Last van buikklachten? Lees dan zeker even deze blog!  En hier lees je nog wat handige tips over thee & slapen!

    thee tegen stress & angst - kruidenthee tegen stress - groene thee tegen stress - donkere achtergrond - thee - kruiden - touwtje - bruin
    Thee tegen stress & angst - helpt het jou?

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven