Over Ingrid

Het gezicht achter al die heerlijke thee en koffie!

Dat ben ik, Ingrid Groen

Geboren en getogen in het prachtige Nieuwleusen in het Overijsselse Vechtdal. Getrouwd en moeder van twee prachtige meiden.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, sport ik veel en lees ik graag een boek! En uiteraard………drink ik heel graag thee, ook vegan thee uiteraard! Maar dat niet alleen in mijn vrije tijd, dat doe ik de hele dag door wel 😉

vegan thee - losse thee - thee bestellen - koffiebonen bestellen - biologische thee

Al mijn hele leven ben ik gek op thee. En ook een goede kop verse koffie kan ik enorm waarderen. En je hoort wel eens dat mensen van hun hobby hun werk maken, in mijn geval is dat dus echt gebeurd. Ik was altijd op zoek naar een goede losse thee, maar ook anders dan anders. Dat was elke keer weer een zoektocht. Dan vond ik wel iets maar niet te veel keuze of ik vond iets en de voorraad was weer beperkt. 

Dus na het nodige onderzoek en uitzoek werk besloot ik met Ingrid’s heerlijke thee en koffie een ware thee en koffie beleving neer te zetten. Gezien er ook veel vraag is naar vegan thee vindt je dat uiteraard ook terug in ons assortiment. Vanaf het uitzoeken van de smaak tot het drinken van je eigen kopje koffie. Thee is in mijn ogen meer dan alleen die warme drank, het is een beleving, een moment, jouw moment! En die mag heel mooi zijn!

De waardering van ingrid-groen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 18 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)