Het verhaal achter de losse thee

Het verhaal achter het heerlijke theehoekje

Losse of verse thee kopen, waar doe je dat, hoe gebruik je het en waarom zou je dat doen?

Thee is toch gewoon thee? Het moet lekker smaken, niet te ingewikkeld zijn en gewoon doen waar het voor bedoeld is!

Dat kreeg ik vaak te horen. Ik vind dat nogal een stelling en inmiddels weet ik dat ik deze stelling behoorlijk wil nuanceren. Zeker door de steeds grotere wens om goed te doen voor moeder aarde. Maar ook de steeds grotere wens en behoefte om beter voor ons zelf te zorgen. Verse thee kopen is namelijk zowel voor jezelf als voor moeder natuur een stap in de goede (biologische) richting.

Voor mij slaat die eerste stelling dan ook echt als een tang op een varken. Of hoe je dat ook zegt, het slaat voor mij nergens op in ieder geval 😉

Want…..verse thee is echt zo ontzettend veel meer dan alleen dat drankje in jouw kopje. Ik voel dit tot in de diepste kern, tot ver in mijn tenen, tot in mijn kruin! (Nu al getriggerd en wil je losse verse thee kopen? Klik hier om naar de shop te gaan)

En waarom……..? Dat deel ik heel graag met je in deze persoonlijke blog.

2005, de verandering, het begin van….

 

In 2005 werden wij ouders van een heel mooi en lief. 2005 was echter ook de grootste verandering van mijn leven. Wij kregen een prachtige dochter, kerngezond en luid en duidelijk aanwezig. Vooral dat luid en duidelijk… En na jaren knokken en vechten wisten we dat we in 2005 ouders waren geworden van een meisje met een rugzak gevuld met autisme, adhd, gilles de la tourette en een behoorlijke achterstand op SEO. Een spiegel voor de wereld, een spiegel voor ons.

Daar begon het… continu zoeken naar de juiste zorg, dagen bezig om haar staande te houden en het beste te geven waarop zij kan ontwikkelen en groeien. Dat gaat echter gepaard met zelf een stap terug, eerst de zorgen, eerst het regelen. En ik kan je zeggen, dat is niet 1 dag, dat blijft doorgaan, ook zeker nu ze ouder is. En ik blijf dat met liefde doen, met veel liefde. Maar ik moet het wel kunnen blijven doen. Daarom is het, het allerbelangrijkste dat ik rechtop blijf staan. 

verse thee hibiscus kruidenthee, losse thee, losse thee kopen, thee kopen, losse thee online, online thee kopen, thee webwinkel, gezonde thee

In 2009 kwam er een tweede prachtige dochter bij. 

Zij was in de eerste maanden veel ziek en heeft  in de eerste 3 maanden van haar leventje 2 x een periode in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig is zij nu super gezond en ontwikkelde zij zich na de lastige start tot een gezonde vorlijke dame.

Nu zijn we heel wat jaartjes verder en ik sta nog steeds.

En nu denk je natuurlijk dat ik ga zeggen dat losse thee voor mij het wondermiddel was hierin. Maar als ik dat bevestig lieg ik. Ik heb 2 x een pittige burnout gehad en ben van ver gekomen. Na de tweede wist ik pijnlijk dat ik het anders moest doen. De situatie waarin wij zaten en nog zitten, zou niet veranderen. Dus het was aan mij hier op een andere manier mee om te gaan zodat ik niet weer zou vallen. 

Ik werd bewuster van wat belangrijk voor mij was. Ik ging sporten, nam vaker een moment voor mezelf hoe klein deze ook was. En toen kwam mij thee liefde weer omhoog. 

Zoektocht naar echt goede losse thee

Ik ben gek op thee, maar wel op echt goede losse verse thee én biologisch. Want het moet voor iedereen goed zijn, van begin tot eind. 

En ik ontdekte dat ik van een klein moment voor mezelf zoveel intenser ging genieten met een kop goede thee, dat het echt een onstpanningsmoment werd. Hoe klein ook en hoe hectisch mijn dagen soms ook zijn, de thee momenten werden heilig. 

En toen ging mijn thee winkel met biologische thee weg…..

En daar begon mijn zoektocht naar minstens zulke goede losse thee, want mijn voorraad slonk aardig in en ik kon niet meer zonder mijn thee momenten. En wou ook niet zonder! Dus, waar ga ik nu die heerlijke goede verse thee kopen..

In die zoektocht kwam ik een groothandel in losse thee tegen en begon het te kriebelen. Wat als ik nou eens……

Ik weet hoe waardevol een thee moment is, wat dat betekend in tijden van stress en drukte en in het goed voor mezelf zorgen, maar ook hoe lekker echt goede thee is! Ik besloot met de groothandel in gesprek te gaan en 2 maand later was het heerlijke theehoekje geboren!

Ik hoop dat een thee moment met heerlijke losse thee ook jou even die ontspaning brnegt die ik nu mag ervaren, ook al lijkt het onzin, het kan echt! Doe dat dan met je favoriete smaak losse thee, op je favoriete plekje en geniet intens, al is het maar voor 5 minuten!

Dat is wat ik je gun, jouw ultieme thee moment!

Met welke smaak losse thee wil jij dat beleven?

Geef een reactie!

Adres
Ingrid’s heerlijke thee en koffie
Burg. Bosch Bruiststraat 1
7711JA Nieuwleusen
06-34634301
info@heerlijkethee.nl

KVK: 60311037 | BTW: NL001415350B60 | 

 Retourneren/herroepingsrecht | Klachtenregeling

Alle op de site genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. event. verzendkosten.

Webwinkel Keurmerk
De waardering van ingrid-groen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 18 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)