V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

eerlijke & pure thee

Thee-weetjes en vragen

Hoe losse thee te bewaren is een vraag die we vaak krijgen. Maar wees gerust, het antwoordt ligt toch écht voor de hand! Mooie (lucht-dichte) potten kan je goed gebruiken om je thee goed te bewaren. Zo kunnen er geen invloeden van buitenaf bij komen, en blijven de smaken, geuren & kleuren goed geconserveerd. Kijk hier voor handige accessoires voor het bewaren van losse thee.

eerlijke & pure thee

Chocolade-weetjes en vragen

Goede vraag! In principe is "rauwe" chocolade het meest gezond. Dit komt doordat tijdens het branden van de cacao meer dan de helft van de antioxidanten verloren gaan, en die zijn juist zo goed voor je. Ga dus voor gezonde chocolade op zoek naar chocolade met een cacao gehalte van 80% of hoger. 

zie je door de theebladeren het bos niet meer?

Ontdek je smaak!

natuurlijk bij Heerlijkethee.nl

Zeker kan je kind gezellig samen met jou losse thee drinken. Kies dan wel voor een losse thee van goede kwaliteit en een thee die geen theïne bevat. Je kunt dan het best starten met een kruidenthee. Denk bijvoorbeeld eens aan de magische dromen, dat is een volledig natuurlijke losse kruidenthee en deze kleurt blauw in je glas. Super leuk voor kinderen en ook nog eens heel lekker. Ook kun je kiezen voor rooibos thee, hier zit ook geen theïne in.

losse thee zetten, welke chocolade is gezond, hoe losse thee bewaren chocolade per post, chocolade bestellen online, chocolade cadeau bestellen, chocolade sturen per post, chocolade cadeau box
Winkelwagen
Scroll naar boven