Is biologische chocola beter?

De chocola op deze site is beter omdat het bijdraagt aan een beter bestaan. Dat is de missie van de groothandel waar deze chocola vandaan komt. En deze missie is meer dan geslaagd. Dankzij een lening van Rabo Foundation lukt het de chocolatiers om het leven van lokale cacaoboeren duurzaam te verbeteren. En de repen? Die zijn niet normaal lekker!
Op plantages van één tot drie hectare oogsten de boeren hun bonen van september tot februari. Maar van de opbrengsten moeten ze ook buiten die maanden rondkomen. Eten kopen. Het schoolgeld van hun kinderen betalen. De Groothandel zorgt dat boeren het hele jaar over voldoende financiële middelen beschikken. Zo kunnen ze in het laagseizoen een microkrediet krijgen, dat ze in het hoogseizoen terugbetalen.
Is biologische chocola beter? JA, voor mens, natuur en dier.
De Groothandel helpt boeren niet alleen om meer te verdienen. Het bedrijf zorgt ook dat ze goed verzekerd zijn. Regelt trainingen in financieel beheer. En laat ze kennismaken met biologische landbouwmethoden en innovatieve teelttechnieken. Alles om boeren een kans te bieden hun werk en inkomen duurzaam te verbeteren en hun gezinnen een stabiele toekomst te geven.

De waardering van heerlijkethee.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)