Kerstmarkt kraampje van: 4stars fashion

Sinds 27-05-2019 ben ik Kim de trotse eigenaresse van 4Stars Fashion.
Nadat mijn moeder 11 jaar lang de winkel heeft gerund is het nu mijn beurt! Begin 2021 heb ik besloten om van een fysieke winkel naar een online winkel te gaan www.4starsfashion.nl

4Stars Fashion staat voor diversiteit, goede en betaalbare kwaliteit, service en natuurlijk items waar iedere vrouw blij van wordt. Elke week ga ik op inkoop, zodat de webshop altijd on trend is.. En ik jullie blij kan maken met de laatste trends. Fashion is fun! Dus neem het allemaal niet te serieus en draag waar jij je goed in voelt.

Ben jij toe aan wat outfit inspiratie? Volg ons dan op Facebook: 4 Stars Fashion en op Instagram: 4starsfashion.nl

81ccc53c-c0da-4ee9-9ef2-019532ae494f
De waardering van ingrid-groen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kan je hier met mij chatten!