Kerstmarkt kraampje van: Jorien de Vries

Logo Jorien medium | heerlijkethee.nl
Hoi! Ik ben Jorien, welkom bij mijn marktkraam. Sinds 1-7-2021 heb ik een webshop gevuld met unieke teksten op wenskaarten. Zo hoef jij de juiste woorden voor diverse situaties niet meer te vinden, want dat heb ik al voor je gedaan. Wanneer je de juiste niet kunt vinden,help ik je graag met een tekst op maat. Zo werk ik momenteel aan mijn eerste geboortekaartjes en zelfs een trouwkaart. Ik heb al prachtige cadeaubonnen, lieve tekst voor een vriendin, boekenleggers, visitekaartjes én toffe kaarten voor een winkel mogen ontwerpen. Momenteel werk ik aan mijn eerste geboortekaartjes en een trouwkaart.
Kun je iets niet vinden in mijn marktkraam of wil je me iets vragen? Mail gerust naar info@joriendevries.nl
De waardering van ingrid-groen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kan je hier met mij chatten!