Koffie & thee |Nieuwe thee bestellen | Ongekende spanning | Mega enthousiast!

Ingrid, kan ik bij jouw vanaf nu thee bestellen?

Yes, dat klopt! En ik vertel je heel graag, hoe het zo ver kwam 😉

Ik heb jaren een online bedrijf gehad in VA werkzaamheden, de techniek achter een website, bouwen van websites maar vooral de rechterhand van een ondernemer. Vorig jaar besloot ik, omwille van de toenemende zorg van onze oudste dochter, een jaar pauze te nemen, lekker wat thee bestellen en ontspannen, want ik kon het bedrijf wat ik toen had niet meer realistisch combineren en ging er steeds meer stress van ervaren. Dat leek me nou niet echt de bedoeling van een eigen bedrijf. Dus een jaar eruit……. Niet wetend wat voor jaar vorig jaar zou worden…

Corona bleek een cadeautje….

Nog maar net was ik in ruststand toen Corona zich aankondigde met de daarbij behorende eerste lockdown. Niet alleen onze jongste kwam thuis te zitten en moest online onderwijs volgen, ook onze oudste dochter kwam thuis van school en dat kon er niet meer bij, bij haar. Dit was de druppel en uiteindelijk is ze in die periode volledig met school gestopt. 2-3 dagen thuis en de rest naar de zorgboerderij. Men….. als ik nu mijn online bedrijf nog had gehad met alle klant-afspraken en deadlines voor klanten, hoe had ik dat moeten doen?

Ik had de tijd voor de zorg, voor het online onderwijs voor de jongste en voor het bedrijf van mijn man. Die loopt als een tierelier, dus ik kon daar gelukkig de tijd voor de administratie etc nemen. En zodoende voelde ik dat ik steeds verder afkwam van wat ik altijd deed. Het voelde niet meer passend, nu niet maar ook een jaar later niet. Ik ging niet op zoek en besloot het te laten komen zoals het zou komen. Beste beslissing ooit. De Corona werd naast de vele stress en verdrietige momenten een cadeautje…

De liefhebberij werd concreet – Lekker thee bestellen!

Ik was altijd al een enorme theeleut. Koop altijd losse thee, maar dan wel de beste en ook graag aparte smaakjes en genoeg afwisseling. Eind vorig jaar ging ik op zoek naar een manier om toch wat om handen te hebben, afleiding, iets wat energie geeft en waar ik lekker mijn ding in kwijt kan. En zo kwam de thee op mijn pad. En ging ik op zoek naar een goede leverancier om thee te bestellen, die kon voldoen aan mijn voorwaarden en wensen en waarbij ik niet een schuur vol voorraad hoefde te hebben, want die schuur staat vol met de hobby van mijn man 😉

Toen ik deze had gevonden heb ik een aantal leuke gesprekken gevoerd en ben ik aan de slag gegaan. Want ik ben een zeur waar het thee en koffie aangaat, het moet gewoon ECHT goed, puur en eerlijk zijn! Ik wil gewoon de lekkerste, beste kwaliteit koffie & thee drinken én ervoor zorgen dat andere mensen dit ook eenvoudig kunnen ervaren.

En ta da……….. daar was geboren Heerlijke Thee! En elke keer als ik hier mee bezig ben, een thee bestelling krijg of weer een nieuwe thee uitprobeer, geniet ik, word ik blij en krijg ik energie. En heeft onze dochter zorg nodig die er tussen door komt? Dan kan dat, vanuit rust! En geen stress en toch een tof bedrijf, je kan bij ons thee en koffie bestellen in alle soorten en smaken!

Zo begon mijn avontuur en ik hoop dat je met me mee gaat en me volgt in de verdere route?

En wil je dat doen met een lekker kopje thee bestellen? Ik heb de lekkerste soorten al op mijn website staan! Klik hier om gelijk naar de winkel te navigeren.

thee bestellen, losse thee, thee kopen, gezonde thee, kruiden thee

Geef een reactie!

Adres
Ingrid’s heerlijke thee en koffie
Burg. Bosch Bruiststraat 1
7711JA Nieuwleusen
06-34634301
info@heerlijkethee.nl

KVK: 60311037 | BTW: NL001415350B60 | 

 Retourneren/herroepingsrecht | Klachtenregeling

Alle op de site genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. event. verzendkosten.

Webwinkel Keurmerk
De waardering van heerlijkethee.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)