V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Losse thee bewaren, hoe pak je dat handig aan?

    losse thee, losse thee bewaren, thee bewaarblik, thee, thee kopen, gezonde thee , natuurlijke thee , thee zetten , zwarte thee , groene thee , witte thee ,

    Losse thee bewaren, hoe pak je dat aan.. En dan heb je lekkere losse thee gekocht! Misschien wel meer dan 1, 2 of 3 smaken, omdat je graag van afwisseling houdt! Maar dan wil je er natuurlijk wel lang en optimaal van genieten! Losse thee opbergen is eigenlijk net zo belangrijk als goede losse thee kopen!

    Het liefst doe je de thee in mooie glazen potjes en zet je die op de plank, leuk naast elkaar, in je keuken neer.

    En dan een maand of wat na de aanschaf van je heerlijke thee wil je een kop nemen en valt de smaak ineens toch tegen? He, wat is dat nou, het was toch zulke goede kwaliteit? De smaak is helemaal niet meer zo puur en lekker als in het begin! Gelijk lekker losse thee bestellen? Hier vindt je de link naar onze webshop met heerlijke losse thee smaken, accessoires & chocolade! Ook gezonde thee smaken vindt je hier uiteraard terug. 

    Klopt! En dat ligt niet aan de kwaliteit van de thee. Maar aan hoe je de thee bewaard! 

    Thee kun je prima heel lang bewaren zonder dat het afbreuk doet aan de geur en smaak. Maar dan wel op de juiste manier. Bewaar je het op de juiste manier dan kun je echt jaren van je thee genieten. Volgens de Nederlandse Voedsel- en waren autoriteit is losse thee 3 jaar houdbaar. Een pure echt kwalitatief goede thee kun je zelfs na 15 jaar nog drinken. Ruik en kijk echter wel altijd goed naar de thee 😉

    Qua gezonde thee merken is het een ander verhaal, maar als je lekkere losse en gezonde thee wilt, zit je met losse thee van Heerlijkethee.nl altijd goed! Ook voor advies en tips kan je bij ons terecht, ook wel zo lekker. En die theezakjes? Doe die gelijk de deur uit. Waarom? Dat lees je hier.

    Thee is gevoelig voor de invloed van licht

    Terwijl jij die mooie potjes hebt neergezet met al je nieuwe theesoorten erin, vind de thee dit niet de fijnste plek. Hoe langer het aan de invloed van licht wordt bloot gesteld hoe eerder de kwaliteit van de smaak en geur afneemt. En dit proef je echt direct terug. Zo jammer!

    Bewaar je thee in de luchtdichte en lichtdichte zakjes waar in je het bij het heerlijke theehoekje koopt. Die zijn prima geschikt om jouw heerlijke thee wat langer in te bewaren.

    Wil je het niet in de zakken bewaren maar in potjes of blikjes, kies dan voor een mooi licht en luchtdicht blikje. Bijvoorbeeld deze zilverkleurige blikjes

    Thee vind vocht niet zo fijn

    Die mooie potjes zetten we graag in de keuken neer. Mooi op een plankje of op de rand van de afzuigkap. Hoe mooi het ook staat, de thee vindt dit niet echt een fijne plek! In de keuken, zeker in de buurt van het gasstel, is een vochtige plek. En thee verliest heel snel zijn kwaliteit als het blootgesteld wordt aan vocht, dit proef je direct in je glas en dat is natuurlijk zonde van jouw heerlijke theemoment! Dus losse thee bewaren is een belangrijk onderdeel van de beleving!

    Thee is gevoelig voor geuren

    En hetzelfde geld voor geuren. De keuken staat vaak bol van geuren. De thee neemt dit snel op. Ook daarom is het van belang om je thee dus lucht dicht te bewaren. In een lucht- en lichtdicht blikje of potje heeft je thee geen kans om de geuren op te nemen en blijf je veel langer genieten van de heerlijke kwaliteit van een goede losse thee.

    Geuren komen ook van kruiden af, let daarom ook goed op dat je je lekkere losse thee niet naast die verse knoflook ook geurende peterselie opbergt. Al kan een kruidensmaak een echte verrijking zijn voor thee, ik denk niet dat dat je bedoeling was toen jij je losse thee kocht 😉

    Wil je je thee toch echt in mooie glazen potjes bewaren omdat dat ook zo leuk en gezellig staat in je keuken? Doe er dan een kleine hoeveelheid in en vul dit bij, dan weet je zeker dat het snel opgaat en dus niet te leiden heeft 😉 De rest van de voorraad thee bewaar je zoals hierboven omschreven, zo weet ik zeker dat jij over een lange tijd nog steeds geniet van een kwalitatief heerlijk kopje thee.

    Alhoewel…. thee houdt het hier thuis niet zo lang vol 😉 Maar toch, losse thee bewaren kan je beter gelijk goed doen. 

    Hoe is dat bij jou, ben jij vaak nieuwe losse thee nodig omdat je het met grote regelmaat drinkt?

    Kan je losse thee bewaren nu goed of heb je hiervoor nog handige accessoires nodig? Kijk dan even in de shop!

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven