V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

eerlijke & pure thee

Losse thee kopen, biologisch en écht lekker

natuurlijk bij het heerlijke theehoekje.

categorieën

Zwarte thee

Losse thee

Zwarte thee

Witte Thee

Losee thee

Witte Thee

Rooibos thee

Losse thee

Rooibos thee

Natuurlijke thee

Losse thee

Natuurlijke thee

Kruiden thee

Losse thee

Kruiden thee

Groene thee

Losse thee

Groene thee

Soul thee

Losee thee

Soul thee

Speciale

Losse thee

Speciale

Op = op

Losse thee

Op = op

Theebloemen

Losse thee

Theebloemen

eerlijke & pure thee

Losse thee kopen

Feiten & tips

Bij elk soort losse thee krijg je 50 gram in een goed af te sluiten biologisch afbreekbaar zakje. . Om je een goed beeld te geven hoe veel thee je kunt zetten van hoeveel gram thee vindt je hieronder een korte tabel:

  50 gram is goed voor ca 25 koppen thee

  100 gram is goed voor ca 50 koppen thee

  250 gram is goed voor 125 koppen thee

GROENE THEE

Groene thee is een thee die gemaakt is van theebladeren. Deze losse thee is  minimale oxidatie ondergaan tijdens het verwerkingsproces.  Door na de oogst de jonge theebladeren direct te behandelen met stoom, wordt de groene thee gemaakt. Groene thee heeft een frisse smaak! Vind jij groene thee bitter, dan is het water wat je gebruikt waarschijnlijk te heet. Bij elke thee wordt door mij de juiste zetwijze meegeleverd. En voor vragen en bij twijfel kun je altijd mailen.

ZWARTE THEE

De zwarte thee wordt gemaakt van theebladeren en ondergaat na de oogster een sterkere oxidatie dan groen en witte thee. De smaak van zwarte thee is dan ook wat zwaarder en deze losse thee bevat wat meer theïne (cafeïne)

witte thee

Voor witte thee worden de jonge knoppen van de theeplant gebruikt. Deze knoppen worden binnen 48 uur nadat ze ontstaan zijn geplukt. Witte thee heeft een zachte smaak waarin  je zoete en bloemige tonen kunt onderscheiden.

oolong thee

Oolong thee is een traditionele Chinese theesoort welke tussen de groene en de zwarte thee in zit. Waar Groene thee niet volledig geoxideerd is en zwarte thee juist volledig, ligt het oxidatie gehalte voor oolong thee hier tussen in.  De smaak neigt naar groene thee met een fris fruitige citrus smaak.

kruidenthee & tisane

Kruidenthee lijkt op thee, maar is niet gemaakt van theebladeren  maar van verschillende kruiden.  In Nederland gebruiken we de naam kruidenthee maar eigenlijk is Tisane de betere naam  omdat deze drank niet van de theeplant is gemaakt. Losse thee bewaren is in principe voor elke theesoort hetzelfde. Scoor hier een mooi bewaarblik  Losse thee kopen, dat doe je natuurlijk in onze webshop!

Losse thee kopen, chocolade, gebroken, stukjes, losse thee bestellen online

biologische chocolade

Ben je een echte liefhebber van losse thee en laat je je graag elke maand verrassen door een thee die ik voor je uitkies en die bij het seizoen past? Dan is het Heerlijke Thee abonnement    echt wat voor jou. Wist je dat je bij ons naast losse thee bestellen ook de lekkerste biologische chocola    kunt bestellen? Echt lekker bij een goede kop thee! 

Biologisch
100%
Lekker
100%
Winkelwagen
Scroll naar boven