V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Mag mijn kind thee drinken?

    mag mijn kind thee drinken, kinderen, hibiscus thee, losse thee, losse thee kopen, thee kopen, losse thee online, online thee kopen, thee webwinkel, gezonde thee

    Mag mijn kind thee drinken – en zo ja, welke?

    Mag mijn kind thee? Het is altijd een lastige vraag en even puzzelen hoe het ook alweer zit. Thee drinken is voor mij echt een moment van gezelligheid, stilte, samenzijn, ontspannen, genieten, opladen,  wat ik ook maar wil bereiken op dat moment. Ik wil mijn kind thee geven, maar wat is wijsheid? 

    Vroeger als ik uit school kwam zat mijn moeder met een kop heerlijke thee op mij te wachten, dus daar begint dat heerlijke gevoel al!

    Heb jij ook zo’n heerlijke herinnering?

    En dat geef ik graag door en deel ik graag met mijn kinderen.

    Alleen krijg ik steeds vaker de vraag, is alle losse thee wel geschikt voor kinderen? Thee kind 2 jaar geven, is dat niet slecht voor hem of haar? Ik neem je graag mee in waarom dat wel zo is. Het is natuurlijk belangrijk dat een kind goed drinkt, niet alleen maar frisdrank maar ook water en bv heerlijke losse thee

    Kies voor een goede losse thee en niet voor theezakjes. Theezakjes bevat vaak toegevoegde suikers en er worden chemische kleur en geurstoffen toegevoegd en in de zakjes zitten vaak plastic deeltjes. Dat is niet wat je je kind wilt geven toch?

    Geen cafeïne of theïne voor je kind

    Het best is om te kiezen voor thee zonder cafeïne/theïne. Je geeft je kind ook geen kop koffie toch? 😉

    Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke rooibos of honybush thee. Deze thee komt niet van de theeplant maar van een struik met naaldjes. En hier zit geen cafeïne in. Overigens ook een super goede thee om zelf in de avond te drinken

    Losse thee drinken is leuk!

    Losse thee is niet alleen super lekker en super gezond maar het is ook nog eens super leuk.

    Leuk? Ja, je hebt thee in allerlei kleuren en geuren en smaken. 

    Hoe leuk is het als jouw kind thuis komt er een blauwe thee op hem of haar staat te wachten? Of als je ‘s avonds nog een samen een kopje thee neemt, er ineens een rode thee klaar staat? Dus mag mijn kind thee drinken? Zeker weten! Maak het extra leuk!

    En dan vergeten we de gezondheidsvoordelen, door de pure smaak van thee is toevoeging van suiker niet nodig. Waar in zakjes de smaak wordt gemanipuleerd met toegevoegde chemische smaakstoffen, doet in de losse thee van Het Heerlijke Theehoekje, de natuur daar zijn werk. Die smaak is zo (h) eerlijk, zelfs en vooral kinderen staan daar echt op ven voor 

    Oke....maar mag mijn kind thee drinken in alle variaties?

    En dan is het natuurlijk zoeken naar wat geef ik dan wel voor thee aan mijn kind, wat mag wel wat mag niet en wat is lekker en wat is niet. 

    Het is natuurlijk uitproberen en ontdekken maar ik zet vast drie heerlijke losse theesoorten op een rijtje die je morgen al samen kunt drinken!

    Een blauw thee met zoethout
    Deze thee kleurt prachtig blauw in je glas? Maar ingrid, er zat toch geen chemische troep in jouw thee? Nee dat klopt, de blauwe kleur wordt afgegeven door de Vlindererwt bloesem. Een prachtige blauwe bloem! 

    Deze thee heeft een magische uitwerking, niet alleen door de kleur maar door de combinatie van zoethout, citroenmelisse, vlindererwtbloesem en lindebloesem is dit een ideale thee om heerlijk bij tot rust te komen of lekker van te genieten voor het slapen gaan!

    Rooibos thee met vanille
    Rooibos kennen we vaak al wel en geven we snel aan de kinderen. Dat kan natuurlijk ook gaan vervelen, probeer dan eens een heerlijke rooibos thee met vanille. De heerlijke pure smaak van rooibos gemengd met pure vanille. Wie smult hier niet van?

    Frisse kruidenthee

    De blijf fit, kruidenthee is een rijkgevulde kruidenthee met een hele lekkere frisse en toch zoete smaak. Voor kinderen een heerlijke combinatie! De frisse smaak van citroengras en appel gecombineerd met de heerlijke warme smaak van zoethout en kaneel maakt dit een heerlijke thee voor jouw kind!

    Net als bij alle theesoorten is het goed om af te wisselen, jouw kind kan per soort prima 1 -2 kopjes thee van de genoemde soorten drinken.

    Dus, mag mijn kind thee drinken? Ja zeker! Let wel goed op welke soorten wel of niet. 

    Meer lezen? Hier vindt je informatie over bijvoorbeeld thee tegen stress, en via deze link lees je meer over thee en zwangerschap.  Ook is dit een leuk artikel, als je bijvoorbeeld benieuwd bent naar losse thee zetten en handige tips!

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven