Moederdag 2002, zet je moeder EXTRA in het zonnetje!

Moederdag, de dag dat je je moeder extra in het zonnetje zet

8 mei is het alweer zo ver, moederdag 2022!

In de titel noem ik heel bewust, de dag dat je je moeder EXTRA in het zonnetje mag zetten.

Ik denk dat er maar weinig kinderen zijn die daadwerkelijk alleen op de 2e zondag van mei hun moeder in het zonnetje zetten.
Het hoeft niet groots, maar hoe vaak geef je je moeder even een extra knuffel of zeg je even extra hoeveel je van haar houdt.
Wij hier zeker wel vaak!

Maar toch is er die ene dag in het jaar om haar extra in het zonnetje te zetten.
En elke keer moet je weer bedenken wat je haar dan geeft om haar dat gevoel te geven, dat ze er mag zijn, dat ze speciaal is en dat je echt om haar geeft.

Als die dag er dan toch is, dan gaan we er ook vol gebruik van maken toch?
En als je het nu dit jaar eens anders doet?
Als je nu eens geen heel groot cadeau geeft, maar als je nu eens nadenkt over de beleving die in je cadeau schuilt?

Het komt vast omdat ik ouder word 😉 Maar ik vind het steeds waardevoller worden om een dierbaar iemand iets van waarde, in de vorm van een herinnering of beleving te geven.

En zo wil ik dat dit jaar ook doen bij de beide moeders. Dankbaar dat ze allebei nog bij ons zijn.
En wat zou je dan kunnen doen?

Begin eens met de vraag, wat wil je je moeder meegeven.
Misschien is dat een simpele maar allesomvattende dankje wel. Of compassie naar haar toe of een hele dikke knuffel
Maak dan de vertaalslag naar een passend cadeau.

En kies dan eens voor thee, thee is namelijk een echte beleving. Als ik van iemand, die nooit thee drinkt, koffieverslaafd is, nu te horen krijg dat ze sinds ze mijn thee ontdekt heeft, elke dag uitkijkt naar die 10 minuten met haar grote mok thee en even stilte, dan ben ik dankbaar. Want die beleving is dus exact wat ik over wil brengen.

En thee heeft ook nog eens een emotionele werking. Denk aan verwarmen, verzachten of helen.

Sinds kort heb ik de Knuffel thee in het assortiment. Een hartverwarmende knuffel in een zakje. Een knuffel brengt mensen dichterbij elkaar, een knuffel laat woorden voelen die niet uitgesproken kunnen of hoeven worden. Deze thee is een heerlijke zwarte thee, met kaneel, rozenbloesem, steranijs en venkel.

Of denk eens aan de compassie thee, voor een open hart en verzachting van binnenuit. Dit is een heerlijke groene thee, met roos, maretak, gojibessen en natuurlijke bergamotaroma.

Ook heb ik deze twee heerlijke theesoorten verpakt in het moederdag pakket. Een heel fijn pakket om te geven, met een mooi glas, een handig theefilter, lekkere (bio) chocola en de twee heerlijke theesoorten.
Wil je liever iets wat door de brievenbus past?
Ga dan voor het brievenbus cadeaupakket, met de twee heerlijke theesoorten, en een heerlijke reep bio chocola.

Wil je toch voor de losse theezakjes en zelf er nog wat leuks bij zoeken?

Je kunt je thee cadeau dan heel mooi aanvullen met allerlei cadeaus die passen bij je moeder! Persoonlijk vind het ik dan altijd erg leuk om die cadeaus bij kleine ondernemers aan te schaffen, je weet dan zeker dat jouw bestelling een enorme glimlach bezorgd op het gezicht van de ondernemer!
Ik ben geraakt door collega ondernemer Jorien de Vries, vanuit eigen ervaring en weten hoe belangrijk een kaartje op bepaalde momenten in je leven kan zijn, heeft zij een complete kaarten lijn ontworpen, van minikaartjes tot ansichtkaarten tot de leukste posters. En sinds kort heeft ze haar eigen magazine uitgebracht, Festive. Een blij makend magazine, met lekkere recepten, korte verhalen, leuke puzzels, patronen en nog veel meer. Echt een heel leuk magazine om lekker een moment voor je zelf mee te pakken, natuurlijk met een heerlijke kop thee. En als je dit tijdschrift dan aanschaft voor je moeder, dan steun je ook nog eens een heel goed doel.
Jorien is helaas in 2022 zelf onder behandeling van teruggekeerde kanker. En verblijft met regelmaat meerdere dagen op de afdeling hematologie in Groningen. De behandelingen zijn zwaar, zeker als je weken moet verblijven op een ‘gesloten’ afdeling. Daarom gaat per verkocht tijdschrift €2,50 naar de afdeling zodat zij dit geld kunnen gebruiken om patiënten op te vrolijken.

Ik weet heel goed dat dit blog dit keer een heel dubbel gevoel kan oproepen, dan wel omdat je geen moeder meer hebt die je in het zonnetje kan zetten, dan wel omdat je zelf heel graag moeder had willen zijn, of misschien word je wel heel hard geraakt door het verhaal van jorien.
Laat me dan zeggen, dat je op geen enkele wijze alleen staat, er altijd iemand in je buurt is die je begrijpt, die je hoort, die je ziet.

Ik gun iedereen warmte, veel liefde en fijne momenten.
Ze zijn niet vanzelfsprekend, heb je ze, hou ze in herinneringen levend, geniet van wat je kan en wees lief voor jezelf.

Om jou een extra warmte moment te geven, met de code theegelukvoorjou krijg je 10% korting op je aankoop

Geef een reactie!

Adres
Ingrid’s heerlijke thee en koffie
Burg. Bosch Bruiststraat 1
7711JA Nieuwleusen
06-34634301
info@heerlijkethee.nl

KVK: 60311037 | BTW: NL001415350B60 | 

 Retourneren/herroepingsrecht | Klachtenregeling

Alle op de site genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. event. verzendkosten.

Webwinkel Keurmerk
De waardering van heerlijkethee.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)