V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

eerlijke & puUR

Online Theeproeverij

17.95

Elke maand organiseer ik een leuke en gezellige online theeproeverij! Met een kleine groep van maximaal 10 personen, gezellig thee proeven en alles leren over de soorten die je thuis ontvangt!

Een gezellige en laagdrempelige sfeer, waarin iedereen aanwezig mag zijn op die manier die hij/zij wil. Welke datum ga ik jou zien?

SKU N/A Categorie:

Theeproeverij

Even een heerlijk moment voor jezelf, of wellicht wel samen met een vriendin! Op een plek die voor jullie het aller fijnst voelt!

Deze online theeproeverij is echt wat voor jou als:

…je altijd al verschillende, vernieuwende theesoorten hebt willen proeven? Maar geen zin had om naar een rumoerig restaurant te gaan of aan te sluiten bij een groep waar je de helft niet van kent, of in een theewinkel je weg niet kunt vinden.

Of

…je heel veel losse thee in huis hebt, maar toch vaak weer terug grijpt naar je standaard smaak omdat je die nieuwe smaken gewoon niet lekker vindt of lekker krijgt!

Of

…je gewoon lekker nieuwe smaken wilt proberen, wat extra wilt leren over thee en even een fijn moment voor je zelf wilt!

Ben je zoekende naar hoe je nu toch voldoende drinkt op een dag, maar geen zin in elke keer saai water? Schuif dan ook aan, ik deel ontzettend veel tips om je thee eens anders dan anders te drinken!

We gaan met een  kleine groep heerlijke thee liefhebbers online, verschillende soorten thee en tisanes (kruidenthee) proeven!
Ondertussen vertel ik je alles over de theesoorten en help ik je op weg om van elk thee soort die je hebt gekregen, de lekkerste thee te zetten. Zodat jij vanaf dan weet hoe je zelf de allerlekkerste thee zet en nog meer gaat genieten van jouw heerlijke theemomenten!

Ik vertel je ook wat het lekkerste is om bij de verschillende soorten thee te eten.
En ondertussen kun je al je vragen stellen en kletsen we er gezellig op los!

Je krijgt thuis verschillende soorten thee en een lekkere verrassing!

De proeverij vindt online plaats, lijkt je dat niks? Vind je het lastig om online te contacten met een groepje mensen? Geeft niets, het is een gezellige omgeving, laagdrempelig en vind je het niet fijn met je gezicht in beeld te komen? Dan zetten we je camera uit, geen enkel probleem. Hetzelfde geld voor de audio! Alles is mogelijk.
Het is mijn bedoeling een fijne proeverij te organiseren waarbij iedereen zich op zijn/haar plek voelt. Het online samen komen is voor mij hier absoluut geen belemmering in en ik hoop dat ik jou dat ook mag laten ervaren!

Nog vragen over de proeverij en of het bij je past? App gerust naar 06-34634301 of mail naar info@heerlijkethee.nl

Gewicht 0.1 kg
Kies je datum

15 juli 2022; 10:00 uur (incl. ijsthee), 15 september 2022; 10:00 uur, 17 juni 2022; 10:00 uur (it's a kind of magic)

eerlijke & pure thee

Ook lekker!

natuurlijk bij het heerlijke theehoekje.

Winkelwagen
Scroll naar boven