V.a 45,- gratis verzending    Gratis proefzakje bij elke bestelling    Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!   Persoonlijk advies 

eerlijke & puUR

Pure biologische chocola 100%

4.99

Een hele pure biologische chocola met tonen van rijp fruit en banaan. Een echt 100% pure chocola!

Beschikbaarheid: 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Heerlijke biologische chocola

Millésime Ecuador 100% BIO

Prachtige, biologische chocolade gemaakt met Arriba/Nacional-cacaobonen van Finca Garyth in Ecuador. Zeer aromatisch met tonen van rijp fruit en banaan.

Deze chocola combineert super lekker met de heerlijke bosvruchten thee.

Beschrijving
Terroir: Santo Domingo de las Tsachilas, Finca Garyth
Bonen: Nacional (Arriba)
Via: Silva Cacao

Ecuador is een van de grootste cacaoproducenten. Na Ivoorkust en Ghana. En zonder meer de grootste als het gaat om verfijnde cacao. De goudgele parel van Ecuador. Het groeit langzaam, maar alles van kwaliteit kost tijd.
Sinds pakweg 2005 schakelen meer en meer cacaoboeren over op CCN-51, een eenenvijftigste kruisingsproduct, gemaakt door de heer Castro uit Naranjal (De eerste C staat voor Colección.) Big Chocolate wil immers veel bonen tegen een lage prijs. Smaak en kwaliteit doet er niet toe; de consument slikt alles, als het maar goedkoop is. Dus de aromatische Nacional verliest of verloor terrein.

Midden in de heuvels van de provincie Santo Domingo de los Tsachilas ligt de familieboerderij van Cedeño Aguilar. Het bedrijf staat bekend om zijn biologische Arriba/Nacional-cacao van hoge kwaliteit. De plantage is ook een pionier op het gebied van technologische oplossingen. Alles om een uitzonderlijke cacao aan te bieden.

Ingrediënten: Cacaobonen, cacaoboter (5%)

Kan sporen van noten bevatten.

 

Gewicht 0.1 kg