V.a 45,- gratis verzending    Gratis proefzakje bij elke bestelling    Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!   Persoonlijk advies 

eerlijke & puUR

Sinterklaas Cadeautje losse thee

12.49

Een super leuk sinterklaas cadeautje met losse thee. Verpakt in een leuk jutezakje! Met twee soorten losse thee en twee heerlijke fudge reepjes. Echt genieten van je heerlijke losse thee momentjes! Super leuk om te krijgen, super leuk om te geven!

 

Beschikbaarheid: 7 op voorraad

Categorieën ,

Losse thee als Sinterklaas cadeautje

Sinterklaas is weer in aantocht!

Wat zou het zijn als jij wat wensen mocht?

Wat nam sint dan voor jou mee?

Heb je wel eens gedacht aan heerlijke losse thee?

Met dit super leuke sinterklaas cadeautje, krijg je heerlijke losse thee, met een heerlijke lekkernij verpakt in een jute zakje. Voor het echte sinterklaasgevoel!

Je ontvangt twee soorten heerlijke losse thee, het is een verrassing wat je krijgt. Beide zakjes bevatten ca 50 gram thee, wat meer dan genoeg is voor totaal 50 koppen heerlijke thee.

Naast deze heerlijke thee vindt je in het jute zakje twee lekkere John Doodle Fudge reepjes!

Dat wordt direct lekker genieten van een fijn thee moment!

Naast dat het jutezakje al een cadeautje op zich is wordt de bestelling extra leuk ingepakt met natuurlijk een Sinterklaas touch.

Dit is natuurlijk een super leuk sinterklaas cadeautje om jezelf eens te verwennen, maar het is ook een leuk pakketje om iemand anders eens echt te verrassen! Het pakketje losse thee kan direct naar de ontvanger worden opgestuurd! Jouw boodschap schrijf ik dan op een leuke kaart!

Het pakketje past door de brievenbus dus de ontvanger of jij zelf wordt er echt mee verrast!

 

Gewicht 0.100 kg