V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

eerlijke & puUR

SoulTea – Losse thee of kruiden cadeau geven!

14.99

Intuthee is een losse thee of zijn kruiden die volledig afgestemd zijn op jouw wensen en verlangens. Die volledig bij jou past, die uniek is en echt ondersteunend werkt. Omdat ik de kracht van thee en een sterke intuïtie als geen ander ken.

Losse Thee die volledig bij de ontvanger past!

 

“Alle thee kan toch bij mij passen als ik de smaak maar lekker vind”

Dat klopt helemaal alleen een goede losse thee is veel meer, echt veel meer dan dat warme drankje en zo veel meer dan die losse thee en kruiden die jij in je filter doet.

Een goede losse (kruiden) thee ondersteunt je echt van binnenuit, helpt je om dichterbij jezelf te komen, thee draagt bij aan verstilling, theemomenten geven vertrouwen, thee geeft ontspanning, thee heelt, thee verbind, thee maakt blij…..

Met de IntuThee, maak ik een thee of een kruidenmelange, die exact past bij jou en je vraag, afgestemd op jouw energie. Die jou echt helpt.  Die je ondersteunt van binnen uit en die je helpt met dat wat je zo graag wilt. Dit kan op fysiek vlak maar ook zeker op mentaal en spiritueel vlak. Ik kijk welke kruiden of thee ondersteunend zijn en intuïtief voel ik feilloos aan wat er voor jou nodig is om te werken aan wat jij wilt.

Omdat je het zo waard bent!

IntuThee, is een volledig natuurlijke thee of kruidenmix.

Na het bestellen van de thee ontvang je van mij een vragenlijstje zodat ik inzicht krijg in de wensen en vragen die jij voor degene hebt wie jij de Soultea cadeau wilt geven. Het kan een wens zijn voor diegenen, het kan verlangen zijn waarvan jij weet dat die gene heeft.

Hierna ga ik aan de slag en stel ik de thee zo snel mogelijk samen. Dit neemt wat meer tijd in beslag, er gaat een flinke dosis passie, liefde en intuïtie in. Toch probeer ik uiterlijk binnen 3 dagen na je bestelling de thee te verzenden.

Op de vragenlijst kun je de wensen aangeven maar ook aangeven welke smaak je weet dat de ontvanger absoluut niet lust of wellicht niet mag hebben.

Je ontvangt een zakje thee welke meer dan voldoende is voor 25-30 koppen thee.

Super leuk cadeau ook voor de feestdagen, een eigen soultea in de schoen of onder de kerstboom, hoe leuk is dat!

Wie ga jij verassen met een heerlijke Soultea?

Gewicht 0.25 kg
Winkelwagen
Scroll naar boven