V.a 45,- gratis verzending    Gratis proefzakje bij elke bestelling    Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!   Persoonlijk advies 

eerlijke & puUR

Sweet Valentine – Thee Brievenbus pakketje

4.99

Een leuk heerlijke losse thee brievenbus pakketje, om samen van te genieten of iemand echt mee te verrassen! Een leuk thee  cadeautje door de brievenbus.

Beschikbaarheid: 3 op voorraad

Categorieën ,

Losse thee brievenbus pakketje voor Valentijnsdag

Valentijn is van oorsprong een Amerikaans fenomeen.

In de jaren 90 is Valentijn overgewaaid naar Nederland. Waar het eerst heel commercieel werd en waar het nu echt ingezet wordt voor de liefde maar ook om de waardering naar de ander uit te spreken.

Hoe leuk is dat om dat met een  brievenbus doosje met twee zakjes thee te doen.

En ook nog een heel goed passende thee!

Als eerste zit er in dit heerlijke pakketje een zakje van ca 20 gram met compassie. Een heerlijke groene thee met roos, maretak, gojibessen en natuurlijke bergamot aroma, compassie…

Is dat niet iets wat er in deze tijd meer verspreid mag worden? Compassie, er zijn voor elkaar, maar ook voor jezelf?

Om er vervolgens samen een heerlijk feestje van te maken. Of alleen, dat kan ook heel goed 😉 En dat wil uitstekend met de thee Bloemenfeestje. Wat echt een feestje in het zakje (ca 20 gram) en in je theefilter is. Bloemenfeestje is een groene jasmijn thee met rozenbloesem, lavendel, korenbloem, lindebloesem en kamille.

Bij dit heerlijke losse thee brievenbus cadeautje, zitten ook een aantal biologisch afbreekbare theefilters. Zodat de ontvanger of jullie samen, direct kunnen genieten van de thee!

Je kunt iemand heel blij maken met die pakketje, door het als verrassing te laten bezorgen. Of door het aan iemand te brengen en vervolgens samen een heerlijk thee moment te nemen, samen genieten, samen zijn, samen vieren!

Wil je het als cadeautje laten opsturen en je eigen tekst erbij laten vermelden? Geef dit dan aan bij het afrekenen in het opmerkingen veld. Dan gaan we daar uiteraard voor zorgen.

 

Gewicht 0.250 kg

eerlijke & pure thee

Ook lekker!

natuurlijk bij het heerlijke theehoekje.