V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Losse thee, welke herinneringen komen er bij jou naar boven?

    thee tegen stress & angst - kruidenthee tegen stress - groene thee tegen stress - donkere achtergrond - thee - kruiden - touwtje - bruin

    Thee met een verhaal - theepakket versturen?

    Heb jij ook van die herinneringen? Die fijne momenten, met warme en vertrouwde ervaringen? Ik heb ze wel en ook zeker momenten waar thee bij komt kijken. Als ik dan terug denk aan die momenten dan krijg ik weer helemaal dat fijne gevoel, voel ik weer die warmte en proef ik bijna de warme thee die dan klaar stond. 

    Ik denk dan namelijk terug aan de momenten dat ik uit school kwam. Of het nu van de middelbare school of van de lagere schooltijd was, de herinnering is gelijk. Altijd als ik uit school kwam zat mijn moeder klaar met een heerlijke kop warme dampende thee. Ik kon mijn verhaal doen, zij luisterde. Of ik was gewoon stil en kwam bij van een dag school.

    Heerlijk die herinneringen. Echt thee met een verhaal dus! En het mooie aan dit soort herinneringen is dat ik ze ook aan mijn kinderen mee geef. Onbewust, of misschien wel bewust. Maar waar er vroeger een theezakje in mijn theeglas hing, heb ik deze nu vervangen door een filter met heerlijke losse thee.

    Herinneringen aan heerlijke thee - thee met een verhaal

    En ik merk nu al dat die momenten met de heerlijke thee al belangrijk zijn voor mijn kinderen. En ik hoop natuurlijk dat als zij zo oud zijn als ik nu, zij die herinneringen weer doorgeven aan hun eigen kinderen. Het mooiste aan die thee momenten die ik deel met mijn kinderen is dat ze er zelf om gaan vragen. We maken dus samen thee met een verhaal, dat is toch wel erg bijzonder!

    In de zomer periode maken wij bijvoorbeeld altijd zelf ijsthee. Vaak met een kleurtje, want dat spreekt toch aan he! Maar dan wel zonder al die toegevoegde suikers en chemische kleur- en smaak stoffen. Maar met de allerlekkerste thee (volgens mijn kinderen) die ik in mijn voorraad heb. En dat was afgelopen zomer toch echt de magische dromen thee. Een lekkere zachte thee met een zoet ondertoon. En, het belangrijkste, een prachtige blauwe of groene kleur! En dat spreekt aan he?

    Samen de thee maken en samen de magie ontdekken dat jouw warme losse thee ineens ijsthee kan zijn, door het gewoon over je glas vol ijsblokjes te gieten! En dan gelijk al genieten van een verfrissend drankje. En andere mooi moment wat zorgt voor warme herinneringen bij. mijn kinderen is, als ze ziek zijn. Nee niet het ziek zijn natuurlijk! Ze zijn hier zelden ziek, maar heerst er een verkoudheid dan zijn ze er vaak wel bij. Zere keel, droge holtes, niet fijn! En ze vragen dan altijd zelf al mama heb je een lekkere thee die hierbij helpt?

    En die is er natuurlijk. Dus dan maak ik een kan heerlijke thee voor hun. Zet de kan bij ze neer en vertroetel ze lekker.  Weer een herinnering die ik hoop dat ze ook weer door gaan geven! Ik hou er zo van, thee met een verhaal! Thee versturen, thee verhouding, of een theepakket versturen, je kunt iemand zo verwennen door het cadeau te geven. Geef jij ook iemand thee met een verhaal?

    Ik vind het mooi om te zien dat jonge kinderen de waarde van een goede losse thee en een fijn thee moment al zo kunnen waarderen.

    Wat is jouw favoriete thee herinnering?

    Jij hebt ook vast zo’n mooie herinnering aan thee. Misschien niet eens zo ver terug als mijn herinnering, misschien wel een hele bijzondere gezellige high tea met een lieve vriendin. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar jouw herinnering, deel je hem hier onder?

    Hier vindt je nog een interessante blog voor thee als je even niet zo lekker in je vel zit. Of lees hier meer over thee cocktails, hoe gaaf is dat!

    thee beste online losse thee winkel, thee met een verhaal, theepakket versturen, thee versturen
    Thee met een verhaal

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven