V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Darmklachten? Probeer deze thee tegen buikpijn!

    thee tegen buikpijn, hibiscus thee, losse thee, losse thee kopen, thee kopen, losse thee online, online thee kopen, thee webwinkel, gezonde thee

    Thee tegen buikpijn & darmklachten kan je echt verlichting bieden!

    Al van jongs af aan ben ik bekend met die vervelende darmklachten. Vele ziekenhuisbezoeken en onderzoeken liggen achter mij, het enige wat het mij heeft opgeleverd is een vreselijk trauma voor naalden en bloedprikken, maar geen antwoord voor al die buikpijn.

    En dan moet je er maar mee leren omgaan. En dat lukt natuurlijk steeds beter. Je probeert van alles. Al snel kwam ik er achter dat een warme drank mij hielp om de klachten wat meer te kunnen handelen. Ik wou ten slotte niet altijd naar pijn medicatie grijpen. Maar goed, de buikpijn bleef. Thee tegen buikpijn, zou dat de oplossing zijn?

    Toen ik in de wereld van goede losse thee terecht kwam, ervaarde ik de kracht hiervan op mijn gezondheid. Nu mag ik bij wet niet claimen dat losse thee gezondheidsvoordelen biedt dus dat zal ik niet doen. Bij klachten moet je natuurlijk altijd naar de oorzaak kijken en dit zeker niet onderschatten. 

    Maar losse thee tegen buikpijn helpt mij wel degelijk om de klachten te verlichten.

    Als je bekend bent met slaap uitdagingen heb je vast al de nodige tips in de praktijk gebracht: Maar deze tips helpen je niet voldoende. Soms wel soms niet maar je wilt graag iets meer kunnen doen. 

    Welke kruiden thee tegen buikpijn? Of thee bij keelpijn?

    Wanneer ik weer eens op de bank zit met vervelende buikpijn, die overigens ook mega veel energie kost, loop ik niet meer als eerste naar het medicijnkastje, maar nu loop ik naar mijn theevoorraad.

    Er zijn verschillende losse theesoorten welke verlichting kunnen bieden. Ik deel een aantal tips zodat je keuze hebt in smaken en in wat bij jou past. Of bestel hier gelijk jouw losse thee tegen buikpijn & darmklachten! Thee en darmen zijn een goede combinatie. Thee darmklachten en thee bij darmkrampen helpt goed! Ook voor kindjes kan thee goed helpen, zoals thee bij keelpijn of thee bij darmkrampjes. Lees meer over thee & kids in dit artikel!

    Welke thee spreekt jou aan

    Thee met Gember

    Gember bevordert de spijsvertering en verwarmt van binnenuit. Vind je verse gember te sterk? Gebruik dan goede gedroogde gember, dit is net zo effectief maar is wat minder sterk dan verse gember

    Thee met Kamille

    Kamille staat bekend om zijn ontspannen en verzachtende werking. Dit merk je direct aan je buikpijn. Dit juweeltje verzacht snel van binnenuit en helpt je weer ontspannen!

    Thee met Munt

    Munt helpt om lucht tegen te gaan in je darmen, het verzacht en verfrist. Een hele fijn losse thee om heerlijk ontspannen van te genieten en je buik weer rust te geven.

    Neem van deze theesoorten gerust 2 kopjes per dag. Het kan ook helpen om je darmen al op voorhand die ontspanning te geven!

    En hoe heerlijk is het om met een kop warme losse thee, een heerlijk thee moment te nemen die ook nog eens deze gezonde voordelen biedt!

    Welke thee zou jij gaan proberen als je weer eens last van je darmen hebt? Thee tegen buikpijn of thee bij darmklachten, het is bewezen hulpvol. Probeer het maar eens uit! Ook thee bij keelpijn werkt verzachtend, dat merk je al na een paar slokjes. 

    Heb je mooie herinneringen aan thee? Hier vindt je een persoonlijk artikeltje. Hier lees je een leuk stukje over thee & zwangerschap, mocht je toevallig zwanger zijn ;). Meer weten over losse thee zetten? Dat lees je hier!

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven