V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Een moment voor jezelf

    girl, woman, smile-2626753.jpg

    Een andere blog dan anders

    Gewoon even een blog voor jou, om nog meer de kracht van de losse thee te ervaren.

    Als je mij al langer volgt dat weet je vast dat ik heel vaak zeg: Losse thee is veel meer dan alleen dat warme drankje in je kopje

    En elke keer deel ik punten die dat “meer” voor mij verwoorden.

    Maar hoe breng je nou aan iemand over hoe je dat exact bedoeld?

    Hoe maak je nu duidelijk dat losse thee echt een krachtbron is, zowel mentaal als fysiek en helemaal als je ook nog goede kruiden gaat toevoegen

    En daarom deze blog

    Waarin ik je wil laten ervaren door te doen

    Voor je start met het verder lezen van deze blog eerst even een kleine voorbereiding:

    Zet je favoriete kop losse thee

    Zet een lekker muziekje op

    Creëer een fijn plek, kaarsje, geurtje, wat voor jou fijn voelt

    En dan nu tijd voor jezelf met losse thee

    Je hebt nu natuurlijk al je favoriete kop thee gezet en daarmee zit je nu lekker deze blog te lezen. 

    Waarschijnlijk heb je een smaak die je lekker vindt en dus veel drink. Helemaal goed. Lekker genieten he?

    Wanneer je nu een slok neemt voel dan eens bewust die warme drank naar binnen stromen. Door je mond, je slokdarm en zo je lijf in. En voel dan het effect eens van die warmte in je lijf

    Had je vandaag veel spanning? Merk je dat die warme golf van thee die spanning wat dragelijker maakt? 

    Neem nog eens een volgende slok? En als je veel spanning had, of nare gevoelens voel dan hoe de warme thee die gevoelens wegspoelt en zo weer ruimte maakt voor wat daadwerkelijk belangrijk is. 

    En natuurlijk werkt dat ook de andere kant op. Had je een fijne dag, met veel vrolijke en fijne gevoelens? Laat dan, wanneer je weer een slok thee neemt, die gevoelens bewust helemaal door je lichaam stromen, zet ze kracht bij tot in je kruin en het puntje van je tenen.

    Je kunt nu denken, ja maar die rotgevoelens komen door een situatie of voorval, die gaat echt niet weg met een kop thee. Nee helaas kan ik met goede losse thee en kruiden de wereld niet veranderen maar wel jouw gevoel. Jouw net even iets meer ontspanning laten ervaren en even, al is het maar 5 minuten, die belangrijke tijd voor mezelf.

    Losse thee verander de ellende niet maar....

    Ik weet als geen ander, hoe stressvol het leven kan zijn. Hoe hard het leven ook kan zijn. Wij hebben het nodige al mogen mee maken en toch sta ik nog recht op. En ik zeg niet dat de thee daar volledig verantwoordelijk voor is (zou wel gaaf zijn zeg) maar de thee heeft mij ‘ gedwongen’ ondanks alle stress die rust van binnen toch steeds weer te ervaren. Natuurlijk is dat niet altijd makkelijk en natuurlijk ben ik ook heel vaak hartstikke boos geweest en vloog de theekop hier ook wel eens (bijna) door de kamer. Maar toch……..had ik elke keer die ankerpuntjes om in alle stress even die tijd voor mezelf te nemen die nodig is om weer door te kunnen gaan. Soms was 5 minuten genoeg, soms 30 minuten en soms niet, maar ik had wel genoten van de goede thee.

    En ook voor alle mooie momenten, ik vier ze met thee, in allerlei soorten en geuren en smaken! Echt, het is zo leuk om een succes te vieren , met een hele gave blauwe thee in een prachtig wijnglas!

    Losse thee en jouw gezondheid

    Ook als ik me even niet lekker voel, hoofdpijn of een grieperig gevoel heb. Dan is thee mijn middel om daar mee om te gaan. En de kruiden die je kunt inzetten als ondersteuning voor zoveel gezondheidsklachten zijn talrijk. En voor mij steekt kamille daar met kop en schouders boven uit. Ik heb PDS en af en toe steekt dat zijn kop op, ik neem dan een bewust moment om te genieten van een kop pure kamille thee! En soms met wat gember er door of met citroenmelisse voor wat extra rust en elke keer sta ik weer verbaasd van de kracht van die warme drank, mijn buikpijn wordt minder en de rust groter.

    Ik hoop je met dit blog te hebben geïnspireerd om je thee moment eens anders in te vullen en er echt een moment voor je zelf van te maken!

    Geniet, jij bent het waard!

    Wat is voor jou het ultieme thee moment?

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven