Tips voor de leukste paasdagen, met losse thee ;-)

Pasen 2022, eindelijk weer een pasen waarin we lekker samen kunnen zijn met wie we willen en doen wat we willen. Geen beperkingen van regels meer, maar lekker ontspannen genieten van wat je wilt!

En met deze tips gaat dat op en top lukken! Lekker ontspannen, goed voor je zelf zorgen, genieten en gezelligheid beleven. 

Paasontbijt met deze heerlijke losse thee

Paasochtend, traditioneel met een gezellig gedekte tafel, vol met lekkere broodjes eitjes en heerlijk drinken. Een goede losse thee die past bij al je lekkers mag natuurlijk niet ontbreken. 

Om het magische van het paasontbijt vast te houden, is het natuurlijk tof om een aparte losse thee op tafel te zetten. Denk dan eens aan een een heerlijke theepot vol met Magische Dromen, een lekkere ietwat zoete thee. Maar wat deze losse thee nu echt magisch maakt is de kleur; de thee trekt op naar een magisch blauwe kleur! Hoe gaaf staat dat op je ontbijttafel? Jouw kinderen raken helemaal betoverd van dit puur natuur maar toch betoverende drankje 😉

Maar niet alleen deze heerlijke thee zorgt voor de magie op jouw ontbijttafel, ook de aankleding van je tafel zorgt voor die heerlijke ontspannen en gezellige sfeer. Ik weet nog wel van vroeger, dat mijn moeder de paastakken zo mooi had versierd en dat er op tafel gezellige mandjes vol brood en eitjes stonden! En die sfeer kun jij ook creëren met de leuke paasversiering van Nicoles-letters! Nicole personaliseert al haar producten handmatig, de passie en liefde voor haar werk straalt echt van haar producten af!

Paasdiner, wat zet jij op tafel

En dan is het natuurlijk niet alleen het paas ontbijt, de twee paasdagen zijn langer dan dat 😉

Neem nou het paasdiner, wat staat er bij jou op tafel?

Bij ons was dat vroeger op 1e paasdag een grote bak vol met gekookte eieren. Een ware traditie, hoe veel eieren kon je eten… 😉 Tot je misselijk was!

Nee hoor, ja je mocht wel lekker veel eieren maar we aten ze op brood, op een cracker, gewoon uitlepelen noem maar op. Leuke herinneringen weer.

En ook daar stond natuurlijk altijd lekker drinken bij. 

Tegenwoordig is het paasdiner veel uitgebreider dan alleen de gekookte eieren. Van heerlijke gebraden rollades, tot salades tot heerlijke chocolade!

En weet je wat nou zo tof is!

Bij al deze gerechten, kun je een passende thee serveren. 

Als je begint met een heerlijke salade, dan past daar heel erg goed een lekkere frisse en pure groene thee bij.  De smaak van deze thee en de smaak van de salade zorgen dat de zachtheid van beide benadrukt wordt. Zie het als een witte wijn die je bij je vaak milde voorgerecht neemt. 

Ga je dan over op een lekker vleesgerecht, dan kun je hierbij een heerlijke zwarte thee serveren. Beide zijn krachtiger van smaak en halen deze tonen dan ook echt omhoog bij elkaar!

En dan is het tijd voor het dessert! Vaak is dat toch iets van chocola he, althans, ik spreek nu heeeel erg voor me zelf 😉 En ook al is het geen chocola, vaak is een nagerecht lekker zoet. Een goede afsluiter van een heerlijk diner.  En wat past nu beter bij een chocolade of zoet gerecht dan een heerlijke pittige chai kruidenthee!

Zo heb je net als bij wijn, bij elke gang van je diner een heerlijke passende thee! Echt genieten!

Maak je paasdagen compleet met….

Tja, feestdagen en vrouwen. Wat doen we dan? Zorgen dat we er leuk uit zien toch! Leuke kleren! Even lekker shoppen voor de feestdagen! En dat shoppen dat kan ik je echt aanraden bij 4 stars fashion. Een online kleding shop voor de vrouw, super leuke onderneemster die heel graag meedenkt en jou een prachtige outfit gunt waarin jij straalt.

Met deze tips weet ik zeker dat je een super leuke pasen gaat krijgen! 

Het duurt nog even, ik weet het! Maar hier zijn er toch al wel aardig wat paas eitjes doorgegaan!

Hoe is dat bij jou?

Wel met een lekker kopje thee, dat dan wel weer 😉

Geef een reactie!

Adres
Ingrid’s heerlijke thee en koffie
Burg. Bosch Bruiststraat 1
7711JA Nieuwleusen
06-34634301
info@heerlijkethee.nl

KVK: 60311037 | BTW: NL001415350B60 | 

 Retourneren/herroepingsrecht | Klachtenregeling

Alle op de site genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. event. verzendkosten.

Webwinkel Keurmerk
De waardering van heerlijkethee.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 22 reviews.
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)