Unique kerst cadeau ideeën; sla de plank niet mis!

kerst cadeau ideeën, Losse thee kopen, koffiebonen bestellen, thee bestellen, verse thee, koffiebonen bezorgen

De herfst is in volle gang, de dagen worden natter maar ook donkerder en zeker heel snel korter.  Ook wel weer een gezellige tijd, al moet ik persoonlijk altijd wel even wennen aan de overgang! Zo ineens zijn de dagen een stuk korter en is het voor het avond eten al hartstikke donker. Anderzijds als je dan ergens loopt of rijd, zie je al die gezellige lichtjes en versieringen opdoemen, dat maakt het ook wel weer een extra leuke tijd. 

Lichtjes, kerstbomen, cadeautjes!

Liggen er bij jou ook cadeautjes onder de boom met de kerstdagen? Zo ja, dan herken je vast het gevoel van “wat moet ik toch dit jaar weer voor origineels kopen, kerst cadeau ideeën vindt ik zo moeilijk?!” En al snel wordt het toch die parfum, dat grappige maar al zo vaak gegeven paar sokken, een doosje chocola of een mooie armband. Vaak een herhaling van voorgaande jaren, herkenbaar?

Wat als je nu dit jaar eens lekkere losse thee met leuke accessoires cadeau geeft, dat zijn pas toffe kerst cadeau ideeën!

 

Ja leuk kerst cadeau idee denk je nu, maar jemig waar begin ik? Al die soorten en al die mogelijkheden, hoe maak ik daar dan iets leuks en lekkers van!

Stop! Je bent op de goede plek. Lees snel door en je hebt straks genoeg kerst cadeau ideeën verzameld!

Kerst cadeau ideeën thee cadeau set kerstmarkt 2021 online thee bestellen leuke cadeaus voor man en vrouw

Een zakje losse thee inpakken en geven dat kan natuurlijk zo. 

Maar losse thee is een echte beleving, het is meer dan thee in een zakje! 

Het begint met een heerlijke losse thee natuurlijk, bv een warme winterse thee.

En dan is een fijn glas of mok de volgende stap, ik ben gek op grote glazen! En drink dan ook graag uit dit mooie vormgegeven glas
Door de hoogte van het glas en de lijn, blijft de thee lekker lang warm. Dit glas is van de betere kwaliteit en dat merk je toch echt als je lekker je theemomentje aan het genieten bent 

 

En dan heb je natuurlijk ruime keuze uit theefilters, ga je voor wegwerp of ga je voor herbruiken? Aangezien ik groot voorstander ben van duurzaam, belicht ik hier heel graag een prachtig herbruikbaar theefilter/zeefje. Een mooi vormgegeven zeefje met een houten handvat en een handig uitlek bakje.

theezeefje voor losse thee, Losse thee kopen, koffiebonen bestellen, thee bestellen, verse thee, koffiebonen bezorgen

En dan ben je lekker aan het genieten van een heerlijke kop thee. De thee smaakt perfect en dat wil je natuurlijk graag zo houden! Daarom is het van groot belang dat je de thee goed bewaard, het kan natuurlijk in de originele verpakking maar nog mooier is het om je favoriete thee in een mooi blik te bewaren. En ook hier is de keuze weer reuze maar maak ik hem even makkelijk voor je! Dit prachtige ronde bewaarblik heeft alles wat een blik moet hebben, het sluit luchtdicht af, het is donker met afsluiten en je thee verliest hier niet zijn kwaliteit in!

 

Je kerst cadeau ideeën - Shoplijst!

En zo heb ik je in het kort verteld wat de basis benodigdheden zijn voor een lekkere ontspannen thee beleving! Ik hoop dat je leuke kerst cadeau ideeën hebt opgedaan!

Leuk denk je maar nu moet ik alles nog opzoeken als ik dit cadeau wil geven!

Dan zet ik dat even heel eenvoudig voor je op een rijtje en bestel je nu dan heb je het ruim op tijd voor de kerstdagen in huis!

  1. Heerlijke losse thee –  dit betreft een echt lekkere winterse smaak en een zakje van 50 gram biologische thee is 3,99
  2. Het mooi vormgegeven glas, van goede kwaliteit vind je hier
  3. Een goed theezeefje welke herbruikbaar is vind je hier
  4. Blijf lang genieten van de kwaliteit van de heerlijke thee en berg deze op in dit mooie bewaarblik

Enthousiast geworden en wil je dit graag cadeaugeven? Of heb je nog andere vragen?

Mail of reageer hieronder.

Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en zijn al een cadeau op zich, maar voor de feestdagen maken we er nog wat extra moois van!

Bestel nu en wees op tijd!

Geef een reactie!

Adres
Ingrid’s heerlijke thee en koffie
Burg. Bosch Bruiststraat 1
7711JA Nieuwleusen
06-34634301
info@heerlijkethee.nl

KVK: 60311037 | BTW: NL001415350B60 | 

 Retourneren/herroepingsrecht | Klachtenregeling

Alle op de site genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. event. verzendkosten.

Webwinkel Keurmerk
Chat openen!
1
👋🏻 Vragen?
Hoi! 👋🏻

Als ik iets voor je kan doen, kun je me hier gelijk je vraag stellen :-)