V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje
Heerlijke losse thee online bestellen - thee cadeau geven - losse thee cadeau geven - losse thee kopen

Ik ben Ingrid, leuk dat je er bent.

Het gezicht achter de heerlijke thee

Het thee moment, de rust, de pauze, mijn moment

Waar komt toch die passie van mij voor die heerlijke losse thee vandaan?

Ik neem je even mee terug naar mijn jeugd (ja ja heel ver terug) September 1991 om 7:00 uur in de ochtend, ik pak mn fiets, bind mijn tas achterop en race naar de afgesproken plek om met mijn vriendin verder te fietsen!

Elke dag ging ik heen en terug op de fiets, vanuit ons dorp naar de naastgelegen stad. Oke, laat ik eerlijk blijven, mijn vader werkte in zwolle, regende het in de ochtend, dan stond mijn fiets 7 van de 10 x wel bij hem achterin de bus. Maar merendeel fietste ik wel! Ook wanneer het kouder werd, tenzij het een strenge winter was, dan ging ik met de bus. Maar als ik ergens een hekel aan had, was het die overvolle bus.

Goed, terug naar het fietsen. Elke dag dus ca 40 km. Ik stapte om 7.00 uur dus vaak op de fiets, ging over het (in mijn beleving) ellenlange fietspad richting Zwolle. Uit school het zelfde ellenlange stuk weer terug. En, ja ik word oud hoor, maar wij hadden toen nog geen elektrische fietsen, gewoon een Union fiets met 3 versnellingen.

En altijd, wanneer ik thuis kwam, zat mijn moeder te wachten met een glas thee en in de winter, met het deksel van de houtkachel, waar ik tijdens het drinken van de warme thee, mijn voeten heerlijk aan kon opwarmen en we even gezellig samen keuvelden en de dag doornamen. Wat een waardevolle en warme herinneringen heb ik aan deze momenten.

Toen was verse thee kopen al een anker moment voor mij. En dat bleef het. Met mooie herinneringen voor mij, warme gevoelens, heb ik de thee nooit meer los gelaten. De waarde werd steeds belangrijker. Dat thee moment, die rust, die pauze, mijn moment.

Verse thee kopen, losse thee bestellen, verse thee bewaren, verse thee bestellen

Mijn favorieten

  Herfst magie 
  Magische dromen 
  Groene thee
  Jasmijn 

  Chai spices
  Vier jaargetijden 
  Pure bio choco 66%
  Magisch filter 

Natuurlijk
100%
Biologisch
100%
Persoonlijk contact
100%

Toen wij kinderen kregen en dat niet volgens de roze wolk verliep die je overal leest, kwam er steeds meer druk en steeds meer zorgen. Het pad van onze oudste dochter verliep niet geheel zoals een gemiddeld pad van een kind zou horen te lopen.  Als ouder kun je niet opgeven, je wilt het niet eens. Maar dat betekend niet dat het makkelijk is. Maar toch, omvallen zou vet onhandig zijn.

Ik merkte dat ik onbewust door de dag heen, kleine thee momenten in bouwde om even op te laden, even tot mezelf te komen en even proberen uit de situatie te stappen. En die momenten gingen vergezeld van een kop thee.
Die thee werd, naarmate de tijd doorging, steeds belangrijker.

Ik ging me dan ook meer in pure losse thee verdiepen, ik merkte het effect op mij, op mijn lichaam en op mijn mentale en spirituele welzijn. En daar begon mijn passie.

Ik ging op zoek naar goede losse thee, natuurlijk en zonder toevoegingen. Puur en eerlijk. Maar ik kon geen leuke plek vinden om verse thee kopen makkelijk & snel te kunnen doen. En mijn missie was geboren. Jouw laten ervaren dat een goede, eerlijke pure en natuurlijk losse thee veel meer is dan dat warme drankje in je kopje. Gelijk verse thee kopen doe je hier. 

En zo werd in februari 2021 Het Heerlijke Theehoekje geboren.

Winkelwagen
Scroll naar boven