V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  di t/m za Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    Volle maan en kruidenthee

    volle maan , kruidenthee , thee drinken , losse thee , thee kruiden , thee zetten , gezonde thee , blends by ingrid , theemomenten , theekruiden

    Volle maan

    Pff hij komt er weer aan. Of misschien is ie wel net geweest als jij dit blog leest. Maar hoe je het ook went of keert, de volle maan kun je niet ontkennen. Je ziet haar door de gordijnen heen, je voelt haar energie en je slaapt heel slecht.

    Herkenbaar? 

    Voor mij iniedergeval wel. Wat had ik altijd last van die maan. En mijn omgeving met mij. Niet te genieten, wat een draak kon ik zijn. Ook voor mezelf pffff.

    Tot ik het ging omarmen, me er niet meer tegen ging verzetten en het gewoon nam zoals het was. 
    Al is dat wel heel simpel verwoord natuurlijk.

    Ik begon de periode rondom de volle wat meer tijd voor mezelf te nemen, wat meer (nog meer 😉 ) theemomentjes inbouwen en zeker in de avond wat extra rust.

    En natuurlijk……. nam ik daarbij heerlijke thee, die ik nog steeds inzet tijdens en rondom de volle maan. 

    De kracht van de maan en thee kruiden

    De periode van de volle maan kan best een confronterende zijn. Het kan veel los maken, ook veel nare gevoelens omhoog halen welke je het liefst niet voelt.

    Wees lief voor jezelf is het allerbelangrijkste wat ik je kan meegeven.

    Doe dat dan met een krachtige kruidenthee, die echt ondersteunt op die punten waar je last van hebt.

    De blend Gaan met de maan is een kruidenthee welke bestaat uit brandnetel, kamille, vlierbloesem en een vleugje lavendel. 

    Brandnetel staat voor opschonen. Het kan je letterlijk helpen om je lichaam op te schonen, om kracht bij te zetten om bepaalde overtuigingen los te laten en om je weer fris te voelen.

    Kamille is. een kruid, wat echt kan ondersteunen in rust, in kalmering, in stilte. Het kan je spijsvertering tot rust brengen, je darmen ontspannen en je voelt echt de rust van binnen ontstaan.

     

    Vlierbloesem, is  een prachtig kruid. Krachtig, karakteristiek en heeft een reinigende werking. Je voelt van binnenuit de kracht weer toenemen.

    Lavendel; dat kennen we allemaal. Dat staat natuurlijk enorm bekend om haar ontspannende werking. De geur maar ook de smaak hebben een heel rustgevende werking. Je kunt je voorstellen dat als er van binnenuit meer rust en ontspanning ontstaat, wat dat doet met hoe jij je voelt bij de volle maan

    Waarom deze combinatie voor volle maan?

    Bij volle maan is het belangrijk dat je bij jezelf blijft. 

    Dat je blijft voelen wat jij wilt, wat er voor jou nodig is om je goed te voelen. En eerlijk, altijd goed voelen is een illusie. Dat gaat niet lukken, zeker niet met volle maan. En daarom de combinatie van de kruiden.

    De rust van de lavendel laat je meer bij jezelf blijven, meer voelen wat er nodig is. De kracht van kamille is dat het je rust laat voelen, minder voorbij gaat aan wat nodig is en meer luistert naar je lichaam.

    De vlierbloesem laat je je kracht voelen, je sterk voelen van binnenuit. En helpt de brandnetel om jouw lichaam te reinigen. En nee dat is echt niet zo heftig als wat je nu misschien denkt. Het ondersteunt het lichaam om de afvalstoffen af te voeren.

    En zoals aangegeven; de brandnetel staat echt voor opschonen, reinigen en opruimen. Het zal je van binnenuit laten voelen wat je mag loslaten en je daarin op een subtiele maar krachtige manier ondersteunen.

    En hoe kan ik de losse thee dan het beste inzetten?

    Je voelt al enkele dagen voordat de volle maan daadwerkelijk vol is, de kracht van de maan. En dit kun je blijven voelen tot enkele dagen nadat de maan op haar hoogste punt was. 

    Begin dus enkele dagen voor volle maan met het creëren van jouw heerlijke theemomenten met de Gaan met de maan thee. 

    Maak er echt jouw thee moment van, even in rust, start er je dag mee maar sluit er ook zeker bewust je dag mee af. Het zal je ook echt helpen om beter te slapen. 

    Bovenal, geef toe als het even niet wil, omarm als je je fijn voelt. en wees vooral heerlijk jezelf.

    Laat hieronder  weten hoe jij omgaat met volle maan! Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring!

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven