V.a 45,- gratis verzending    Gratis proefzakje bij elke bestelling    Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!   Persoonlijk advies 

eerlijke & puUR

Vrij ademen – losse thee

4.25

Een heerlijke losse thee welke lekker verfrist en verwarmt, als je verkouden bent of last van je keel hebt.

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Vrij ademen losse thee

Een heerlijke thee voor een fris moment.

Door de toevoeging van eucalyptus een heerlijke thee tijdens een verkoudheid oid. Door de combinatie van alle ingrediënten kan het een slijmoplossende en verachtende werking op je luchtwegen veroorzaken. Even lekker een moment voor jezelf, genieten van een misschien wel een hele theepot van deze heerlijke thee voor jou alleen!

Eucalyptus thee kan ontsmettend en infectie werend werken. Zo kan eucalyptus helpen bij bronchitis, verkoudheid, bijholteontsteking, tandvleesontsteking en keelpijn.

Cichoreiwortel: Kan een bloedzuiverende werking hebben en kan ervoor zorgen dat je aan kunt sterken. Ook kan het een zeer stimulerende werking op de darmen hebben.

Zoethout: Net als gemberthee heeft zoethout thee een kalmerende werking. Zoethout thee lijkt namelijk een stress verlagende werking te hebben. Dit komt doordat het ons lichaam helpt om efficiënter met cortisol om te gaan; wat ook wel bekend staat als het ‘stresshormoon’.

Salie kan ingezet worden tegen klachten van de luchtweg. Het kan desinfecterend en ontstekingsremmend werken. Denk aan klachten als verkoudheid, amandelontsteking, keelontsteking.

Tulsi: is een adaptogeen, het kan het lichaam helpen zich aan te passen aan stress. Het kan ondersteunen door de voedende werking op het herstelmechanisme van het lichaam.

Vlierbloesem: Kan helpen bij griep en koorts. Daarnaast kan vlierbloesem thee ondersteunen bij aandoeningen aan de luchtwegen, zoals bronchitis, hooikoorts, bijholteontsteking en heesheid.

Zetwijze:

Watertemperatuur: 100 graden

Hoeveelheid thee: 2-3 gram

Trektijd: 2-7 minuten

Ingrediënten: eucalyptus, cichoreiwortel, zoethout, salie, tulsi,, vlierbloesem

Gewicht 0.05 kg