V.a 75,- gratis verzending  * Gratis proefzakje bij elke bestelling  *  Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!  * Persoonlijk advies 

Het Heerlijke Theehoekje

Blogs

Blij klanten

  Heerlijke -losse- thee met liefde verpakt, snel verzonden. En vooral met aandacht voor je wensen en tips om nog meer te genieten van de thee. Voor elk moment wel thee te vinden, ook super leuk om te geven!

  Maroeska Ellen

   Heerlijke soorten thee, en een ruim assortiment! Ik had ze ook super snel in huis, wat fijn!

   Stephen

    Een prachtig bedrijf met veel liefde voor de producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt met veel zorg & aandacht ingepakt en verstuurd. Elke bestelling is een feestje!

    Vanessa Paeshuyse

    Volg je ons al?

    Eerlijke & pure thee

    Eerste bestelling?

    15%

    Korting!

    * Na je eerste bestelling ontvang je een coupon voor 15% korting.

    De leukste thee accessoires?

    wat zijn de leukste thee accessoires?

    Oh wat kan ik toch enorm genieten van een heerlijke kop dampende losse thee! Ik kan er soms echt naar uitkijken! Als ik dan bezig ben met een klus die ik al veel te lang voor me uit geschoven heb, dan zie ik dat heerlijke glas thee, met die losse thee waar ik op dat moment zo sterk de behoefte aan heb, als een beloning! En win-win, de lang voor me uit geschoven klus gaat me toch net wat makkelijker af met een beloning in het vooruitzicht. 

    Voor mij is die goede losse (kruiden) thee al zoveel waard, zo alles omvattend, maar als ik dan een echt theemoment creëer met de leukste en makkelijkste accessoires, dan wordt dat gevoel alleen maar versterkt! 

    Wat zijn dan echt leuke thee accessoires?

    Het begint natuurlijk met de waterkoker! En waar ik eerder een saaie witte waterkoker had (niks mis mee hoor!) heb ik nu een prachtig exemplaar gekocht bij blokker, welke zo mooi is dat het water koken op zich al een feestje is. 

    En dan is het water klaar en is het tijd voor het echt zetten van de thee. Kies je voor een pot of voor een glas.  Tegenwoordig is het bij mij vaak een pot, zo weet ik gelijk dat ik die dag voldoende drink. 

    En ik vind de theepot met het bamboe deksel echt een super fijne en prachtige theepot. Je ziet de thee echt zo mooi zwemmen terwijl het trekt.  Wil ik een echt cozy theemoment dan kies ik voor de mooie witte theepot, met zijn luxe uitstraling. Dat draagt wel bij aan mijn heerlijke thee moment!

    Als de thee klaar is, is het tijd om te gaan inschenken! Yes, bijna mag ik die heerlijke thee weer proeven. En ik doe dat heel graag ik mijn mooie grote theeglas. Past veel thee in en hij houdt gewoon heerlijk vast!

    Als je geen hele thee pot losse thee wilt zetten?

    Oke oke ik snap dat een hele pot losse thee niet altijd handig is en ook niet altijd is wat je wilt. 

    Ook voor het maken van een enkel glas heerlijke thee zijn er leuke accessoires! En dat begint met het filter, ik ben verzot op het RVS filter met het lekbakje. Waarom? De thee heeft alle ruimte, maar het lekbakje functioneert ook ideaal als deksel terwijl mijn thee trekt. Zo blijft de thee heerlijk warm, maar alle smaak- en geurstoffen blijven op die manier ook echt in mijn thee!

    Maar Ingrid, dat RVS filter wordt op den duur zo bruinig. De aanslag krijg ik er dan niet meer af. Klopt, er komt altijd wel aanslag op het filter, dat is niet te voorkomen. Maar ik heb een blog geschreven over hoe je die aanslag eenvoudig verwijdert!

    En is het niet handig om dit filter te gebruiken? Bv omdat je op kantoor aan het werk bent. Dan zijn de biologisch afbreekbare theefilters een echte uitkomst! 

    Tips voor het mooi bewaren van je losse the.

    Naast dat we graag een mooie theepot of een prachtig glas gebruiken om onze heerlijke thee te drinken, is het ook super mooi als je je thee leuk kunt opbergen. 

    Wanneer je thee bij Het Heerlijke theehoekje besteld wordt dat standaard geleverd in een mooi zakje, met zip sluiting, waarin je de thee prima kan bewaren! Ze blijven makkelijk staan, dus staan ook super leuk in je keuken. 

    Maar wil je liever niet de zakjes in je keuken?

    Thee is gevoelig voor licht geur en vocht. Dus om zo lang mogelijk van mijn losse thee te kunnen genieten en om de thee ook nog mooi op te bergen, gebruik ik deze gave vierkantje blikjes met venstertje

    Welke accessoires gebruik jij graag voor het zetten van jouw heerlijke thee?

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Delen via:
    Winkelwagen
    Scroll naar boven