V.a 45,- gratis verzending    Gratis proefzakje bij elke bestelling    Voor 14.00 besteld, zelfde werkdag verzonden!   Persoonlijk advies 

eerlijke & pure thee

Losse thee, biologisch en écht lekker

Thee voor op kantoor

Bij Heerlijke Thee bestel je de lekkerste losse thee voor bij jou op de zaak! Of het nu gaat om een hotel, restaurant of kantine, losse thee geeft dat extra stukje beleving aan de koffie break. Geef je medewerkers of collega’s dat extra verwen momentje in de koffiepauze! Losse thee voor op kantoor bestel je eenvoudig in onze shop. Heerlijke losse thee op jouw bedrijf voegt écht iets toe. 

Eenvoudig losse thee bestellen doe je hier in de webshop, maar we kunnen je ook volledig ontzorgen! Je ontvangt van ons een theepot inclusief theefilter in bruikleen, compleet met 5 soorten losse thee. Zo heb je een complete “starters-set” voor het inzetten van losse thee en kan je eenvoudig zakelijk thee bestellen. Indien gewenst sturen we elke maand of 2 maanden een refill, of we houden elke maand even contact om te kijken of we een bepaalde smaak aan kunnen vullen. 

Voor een arrangement op maat, een zakelijk advies op basis van het aantal medewerkers of een mooie “starters-set” om losse thee te serveren, klik je hier om contact met ons op te nemen. We kunnen ook vrijblijvend langskomen om je ons heerlijke assortiment te laten proeven en in overleg te kijken hoe we onze thee voor jou in kunnen zetten.

Vaak wordt er voldoende aandacht besteed aan een goede koffieboon of knap apparaat, maar blijft de kantine steken bij een zakje pickwick dat pak hem beet 1.5 jaar in het doosje ligt. Daar moet verandering in komen! De lekkerste losse thee bestellen voor op de zaak, dat maken wij eenvoudig, betaalbaar & lekker.

Je kunt uiteraard in onze webshop zelf heerlijke losse thee uitzoeken, en door middel van handige accessoires en potjes de thee bewaren of serveren. Een theepot erbij, mooi theefilter en je zult zien dat je medewerkers of collega’s het waarderen!

Voor heerlijke losse thee horeca of een losse thee groothandel ben je hier aan het juiste adres. Losse thee in jouw restaurant, kantine of bij jou op werk, in een handomdraai geregeld! Voor hotels, restaurant, catering of kantoor kunnen we een arrangement of assortiment op maat samenstellen. Neem contact op voor de uitgebreide mogelijkheden of een kennismakingsgesprek. 

Vindt je het leuk om meer te lezen over losse thee? Scroll naar beneden om te bestellen, of klik hier voor een leuke blog over verschillende soorten thee smaken!

volledig ontzorgd met thee voor op kantoor

Dat regel je via Heerlijkethee.nl. Wij zorgen elke week, maand of kwartaal voor het lekkerste assortiment aan heerlijke losse thee en accessoires. Je ontvangt van ons in bruikleen een aantal (aantal afhankelijk van aantal medewerkers) theepotten met filter & timer, zodat je eenvoudig aan de slag kunt. Leg je medewerkers in de watten of geef je collega’s een mooi cadeau (om zelf ook van te genieten!).

Wij zorgen voor:

   Losse thee altijd in huis
  Eenvoudig bijbestellen
  Voor 1500 besteld morgen in huis
  Ruim assortiment smaken 

  Incl. 1 theepot in bruikleen 
  Mogelijk meer theepotten!
  Maandelijks of kwartaal factuur
  Blije medewerkers!

thee bestellen voor de horeca

Hoe werkt dat dan precies, als ik thee wil bestellen voor mijn restaurant, hotel of cateringbedrijf? Dat lees je hier! 

Je bestelt bij ons eenvoudig in de webshop de lekkerste smaken losse thee, of je stuurt ons een mailtje met je wensen & voorkeuren, bijvoorbeeld een mooi gemêleerd assortiment losse thee smaken voor een restaurant, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Daarnaast hebben we met thee voor op kantoor of in de horeca een leuk proefpakket in de webshop! Hiermee kan je eenvoudig beginnen met losse thee en merk je gelijk de reacties van collega’s, werknemers of gasten. Als je vervolgens aan de slag gaat met een thee abonnement of regelmatig thee gaat bestellen voor op de zaak, krijg je de kosten van het proefpakket van ons cadeau op je volgende bestelling!